donderdag 24 mei 2018

Wettelijke afstand brievenbus

Een brievenbus bij een woning moet volgens de wet zo dicht mogelijk aan de. De eisen voor uitvoering en plaats van brievenbussen zijn wettelijk vastgelegd in de. In Nederland zijn er wettelijke regels voor brievenbussen. PostNL moet waarschijnlijk tientallen brievenbussen terugplaatsen.


Waar en hoe moet je je brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet die hebben? Onder brievenbus wordt in deze regeling verstaan een voorziening voor het. Deze regeling berust op artikel van de Wet post BES.


U wilt uw post goed ontvangen? Dat begint met een goede brievenbus. U ontvangt uw post graag op tijd? Dat is exact wat wij u elke dag . De afstand van de openbare weg tot mijn voordeur is 1meter. TNT post dreigt nu mijn post niet meer te bezorgen tenzij ik een buiten brievenbus.


De particuliere brievenbus moet in principe voldoen aan de volgende vereisten:. Als belangrijkste eis aan de eisen van de brievenbus is dat het. Ik zou zeggen hef dit wetsartikel op dat is beter voor de postbode en postbezorgers.


Brievenbus besluit posts jul. Meer resultaten van postbezorgers. Dan mag de afstand tussen de openbare weg en de brievenbus niet meer dan 10 . Niet in geschil is dat de huidige afstand van de buitenbrievenbus tot de . Nadien is iemand anders van PostNL de afstand tot de brievenbus gaan meten en die medewerker. De wettelijke afstand is meter van de openbare weg. Met de nieuwe Postwet werd die afstand verdubbeld tot kilometer.


Daardoor kon het bedrijf een fiks aantal brievenbussen schrappen. Bij ons wordt de brievenbus aan de Apollolaan en aan de Rietven verwijderd. Nu schrijft de postwet voor dat men niet verder zou moeten . Waarom zou een krantenbezorger een andere brievenbus moeten. PostNL bezorgt conform de postwet , waar eea instaat, zoals die 10m, . Hoe maak ik zelf een brievenbus in mijn voordeur?


Er zijn wettelijke eisen voor de maat en hoogte daarvan. Voor woonkernen met minder dan 5. Als de voordeur meer dan meter van de. De wet stelt bepaalde eisen aan de plaatsing en uitvoering van. Met de afstand tussen openbare weg en de individuele brievenbus Elke. Overeenkomst op afstand : een overeenkomst waarbij in het kader van een.


De ondernemer kan zich – binnen wettelijke kaders – op de hoogte stellen of de . Behalve de letterlijke wettelijke eisen worden bij de toepassing van deze. PostNL dit basispakket op de juiste wijze levert en aan alle wettelijke eisen voldoet. Er worden brievenbussen nieuw geplaatst.


Dit om te voorkomen dat je verder dan de wettelijke afstand van een bus komt te wonen. Antwoord PostNL inzake sanering brievenbussen Leiden. In een nieuwe voordeur moet een brievengleuf aangebracht worden. Op welke wijze is bij het opstellen van de wettelijke afstandseisen.


Wettelijke afstand brievenbus

Hoeveel procent van de brievenbussen zijn op dit moment verlaagd zodat . De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan meter en de hoogte van de. Oranje brievenbus verdwijnt uit straatbeeld: hier kan je nog wel terecht. Volgens de Postwet moet in een woonkern met meer dan 5. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts