dinsdag 15 mei 2018

Rommelmarkt oostkamp augustus 2019

Bij Sint-Jacobs by Philip R. Volkshuis De Pulle, Tolpoortstraat 1te Deinze, uur. Curieuzeneuzen rommelmarkt. Wij willen wel benadrukken dat het hier een rommelmarkt betreft.


Wie vanuit Gent richting Zulte komt, neemt op de Eafrit Olsene.

BORGLOON - Antiek- en rommelmarkt - Stationsplein ( - 18u )geen standgel. Left OVER - Gratis rommelmarkt - mei. Van alle rommelmarkten in Gent heb ik enkel de meest interessante in de. Nee, open vanaf 12u, tot 18u. Op november van 10u tot 13u staat al het gerief van DOK te koop!


Rommelmarkt : Basisschool De Dialoog. Kom jij ook snuisteren tussen DOKschatten?

Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit. Op zoek naar een rommelmarkt ? Op UitinGent vind je een overzicht van de rommelmarkten.


Verse voeding en nieuwe koopwaar in Gentbrugge. Agenda en advertenties van rommelmarkten , antiekbeurzen en antiquairs in Belgium Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Grote rommelmarkt en boekenmarkt op vrijdag mei en zaterdaG mei Op zaterdag ook verkoop van meubilair op het plein voor de kerk . Openingsuren : van 10u tot 18u. Wie inschrijft voor mei ontvangt gratis middagmaal (frietjes met stoverij) Inschrijven kan via mail:.


Klik hier voor een overzicht van rommelmarkten in Nederland en België. Voeg gratis je eigen vlooienmarkt toe. Verhalen uit en over Gent – naar hoofdpagina. Dit gratis dansevenement loopt ook vandaag, zondag augustus, nog door.


Benieuwd wanneer de bakfiets jouw buurtfeest, rommelmarkt of festivalletje. GENT - Op zes bestaande lijnen vertrekken vanaf mei aan de Zuid in Gent knalrode .

Dampoortplein te Gent , onze grootste steunactie gedurende het jaar. Deze website biedt een overzicht van de rommelmarkten in de volgende maanden in heel. Magnifik organiseert voor de derde keer deze immer sfeervolle rommelmarkt op zondag. Zaterdag mei was er een rommelmarkt in de Wolterslaan in Sint- Amandsberg. Andere rommelmarkten in Gent in de toekomst kan u hier vinden.


Avondmarkt Turnhout, vanaf 16:00. Intocht Sinterklaas Sas van Gent. Museumhaven aan Prinsenkade, Sas van Gent. Dekenij Volkstuinen Gent -Assels. Parkrommelmarkt Ieperman.


Iedere persoon kan deelnemen aan onze rommelmarkten , zowel particulieren als professionelen. Samen met de eerste lentezon strijken de jaarlijkse rommelmarkten neer. Aalst: meifeesten - Hoge vesten - 9u - 18u. Hier vindt u een kalender van de komende rommelmarkten in Belgie. Eerste hulp bij een lege portemonnee.


En Open Deuren Dagen van de Gentse Academie voor Kunst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts