donderdag 3 mei 2018

Groene munt

Ik ben dol op verse thee, en dan in het bijzonder muntthee ! Om wat meer aroma vrij te laten komen kun je de munt even kort tussen je . Munt gebruiken bij huismiddelen tegen een slechte adem kan je helpen om. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, betekent een slechte. De ideale manier om muntthee te maken is om het met verse munt te maken.


Zelf yoghurtijs maken is makkelijk en met veel verse munt erdoor heb je.

Wat jij wél kan : schepijs maken dat zich wulps in een bakje vlijt en . Zelf gezonde ijsthee maken van munt. Hier staat alweer een karaf met zelfgemaakte ijsthee klaar. Desgewenst kan je nog wat extra pitakruiden toevoegen.


Werk af met wat verse munt. De pita pasta salade is klaar! Heerlijk met een glaasje . Ik kan uren ruiken aan een bosje verse munt.

Het is bovendien ook nog eens ontzettend lekker. Munt heeft zijn populariteit dan ook vooral te . Lekker recept voor ijsthee zonder suiker met munt en citroen. Oh wat hou ik toch van de lente en de zomer. Nu helemaal, want ik voor het eerst een.


IJsthee maken kan op manieren, de koude, de warme methode en de supersnelle methode. En natuurlijk met verse munt uit eigen tuin. Verse muntthee heeft veel goede eigenschappen.


Lees hier alles over wat je met het kruid munt kunt doen. Je kunt het vers of gedroogd gebruiken, waarbij verse munt voor de meeste smaak zorgt. Wanneer je het een keer echt niet in huis hebt kan basilicum soms uitkomst bieden. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig – het zijn tenslotte maar een paar takjes met wat water.


Zelf muntthee maken is dus ideaal: je bent een stuk goedkoper uit. Leg daarna ook een paar takjes munt in het glas. Zoals de Marokkanen het maken , groene thee zetten, daar een paar takjes munt in.


Als de muntplant al wat ouders is, kan je het ook in kleinere stukken knippen, afspoelen, en met wat. In de keuken werk je het best met verse munt. Gedroogde munt gebruik je beter enkel in thee.

Je kan munt zaaien (of een wortelstek planten) in een grote . In dit artikel laat ik je zien hoe je zelf super snel verse muntthee. De geur en smaak van zoethout is lekker kruidig, wat het ook goed doet in de thee. Persoonlijk moet ik nog een beetje wennen aan deze variant, de tijm is . Om een goede gember thee te maken , is alles wat je nodig hebt verse gember. Vul snel een grote kan met koud water, ijsblokjes, schijfjes limoen, citroen en sinaasappel. Kruiden uit je eigen tuin, lekker en gezond toch?


Als je plannen hebt om een moestuin te beginnen. Het wordt vaak gecombineerd met lamsvlees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts