woensdag 16 mei 2018

Gmail in outlook 2010 instellen

Gmail in outlook 2010 instellen

Step by step instructions easy to follow. Open Outlook en ga naar File. Klik op Add Account Vink Manually configure server settings or additional server types. Zie Uw e- mailinstellingen in Outlook voor de pc bijwerken voor het bijwerken van uw.


Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te . Je opent het venster waarmee je de accounts kan instellen. Er is een nieuwe versie van deze handleiding, deze kan je via deze link bekijken. Snel aan de slag met e-mail via Yourhosting! Het automatisch zoeken van de instellingen werkte niet. Vandaar de handmatige optie geprobeerd maar ook deze bleef zonder resultaat.


Outlook is het meest gebruikte programma om e-mail te ontvangen en te versturen. Welke instellingen kan ik gebruiken? Als u toch POP wilt gebruiken voor het instellen van uw e-mail, kunt u de. Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe.


Gmail in outlook 2010 instellen

Omdat de applicatie zoveel gebruikt wordt, hebben we weer een . Bij het handmatig configureren is er het schermpje instellingen voor . Je kunt aan de slag met het instellen van je e- mailprogramma zodra je een. Deze pagina bevat basisinstructies voor het instellen van e-mail op uw Dell pc. POP voor uw GMail -account inschakelen. Twee-factor-authenticatie instellen en, indien . Volg onderstaande stappen om e-mail te kunnen ontvangen en versturen vanuit Gmail.


Ontdek de voordelen van inloggen via KPN Webmail. Ik heb een nieuwe laptop gekocht en Office 2geïnstalleerd. Instellingen en handleidingen voor veel voorkomende handelingen vindt u op deze.


We leggen het uit voor de mail van uw provider, voor Gmail en voor Outlook. Do you have a mail account at Outlook. Hotmail), Gmail , Office 36. Instellen van uw postvak in Gmail (als extra POP-mailbox).


Gmail , en iClou moet u enkele instellingen op hun. Dit heeft te maken met de instellingen van de uitgaande mailserver. Het probleem voorkomen doet u door over te stappen op een webmailadres van Gmail of Outlook.


Selecteer er onderaan Serverinstellingen of extra servertypen . SMTP- instellingen en IMAP- instellingen nodig. Je mail instellen gebeurt, afhankelijk van het mailprogramma waar je op terugvalt , op. Hoe kan ik mijn Scouting e-mailadres instellen in mijn eigen e-mailpakket, zoals Gmail ,. Bekijk deze video om uw ZeelandNet . Lees hier meer informatie over het instellen van je e-mail account op je tablet. In deze handleiding vind je de algemene instellingen voor jouw mailbox.


Hoe kan ik outlook zo configureren dat e-mails op de server gewist worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts