vrijdag 18 mei 2018

Serviceflats te koop kust

Serviceflats te koop kust

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Serviceflats te Heist-Aan-Zee. Assistentiewoningen Ruddervoorde. Prachtige assistentieflats in centrum Ruddervoorde - NOG TE KOOP ! De Kust ( Arrondissement).


Nieuwe luxe service flats op uitstekende locatie te Popering. Bekijk onze tips en het aanbod! Uitstekend gelegen handelsruimte te koop. Laat uw gegevens na om meer informatie te ontvangen.


Knokke-Heist, Provincie West-Vlaanderen. Slaapkamer, bewoonbare oppervlakte 56m², privaat terras 5m². Aankoop van een berging en . OOSTENDE Van de serviceflats in residentie De Zeeparel in de. Ik denk niet dat het de taak van het OCMW is om appartementen te.


Waar je heerlijk kan ontspannen in een prachtige . Te Koop : Uw assistentiewoning aan zee. Wilt u zorgeloos genieten van uw pensioen? En denkt u daarbij aan een tweede leven aan zee?


Prachtig penthouse appartement (slpk) met terrassen , instapklaar, pal aan zee. Ideaal om u ook in Oostende thuis te voelen. Dit is het nieuwe gebouw van het Sociaal Huis met serviceflats. Dat nu flats te huur worden aangeboden, is nieuw. Groep Caenen verkoopt mee in het nieuwe concept . Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen.


Zo kan je ook beleggen in serviceflats , maar is dat wel interessant? Ook op Zimmo zijn er alvast heel wat serviceflats te vinden. Ontdek hieronder het aanbod service flats op maat van de investeerder. Tegelijk is het een woning die aangepast en veilig is: er zijn handgrepen in toilet en douche, er zijn nauwelijks trappen, er is een oproepsysteem om hulp in te. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn.


Meestal koop je geen assistentiewoning, maar investeer je in een deel van het serviceflatcomplex. Door de vergrijzing van onze samenleving neemt de vraag naar serviceflats razendsnel toe. Stel niet alleen uzelf, maar ook uw familie gerust,. Kortrijk (minuten), maar ook Gent (minuten) en de kust (minuten) zijn vlot.


Er zijn assistentiewoningen te koop , elk appartement is gemiddeld 68 . Te koop : erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park. Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. Vlak bij het strand en het centrum is dit project zeer gunstig gesi.


Vindt onderaan de nog beschikbare appartementen te koop ! Uw droomwoning aan de Vlaamse kust. De vergrijzing biedt mogelijkheden om te investeren in. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je.


Ons vastgoed aanbod te koop. Immo te koop in Deinze (incl. deelgemeentes) - Oost. Wacht niet te lang, want assistentiewoningen zijn erg gegeerd!


Veurne leven aan de kust met de dynamiek van een stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts