donderdag 10 mei 2018

Vtm verkiezingen

Vtm verkiezingen

Alle stembureaus zijn dicht. Nu worden de stemmen geteld en zullen de resultaten langzaamaan binnenlopen. Met deze handige tool kan u . Volg de actualiteit op de voet dankzij vtmnieuws.


Verkiezingen en grootste VTM verkiezingsshow ooit. Alles over deverkiezingen en resultaten. Van de eerste tot de laatste uitslagen: onze nieuwsmerken volgen de verkiezingen op de voet.


Strak gespannen zenuwen bij politici, de laatste twijfels bij . Zondag wordt het een belangrijke dag voor Eén en VTM. Dan zijn het weer verkiezingen en dan is het bij beiden alle hens aan dek. Niet iedereen neemt de verkiezingen even serieus.


De eerste resultaten van de verkiezingen lopen binnen. In één telbureau in Heist -op-den-berg verliest. Het leukste van de verkiezingen : een verkiezingsuniform bij VTM en VRT, een clown als bijzitter en duizenden kiezers voor de Pokémon-lijst.


Ontdek per thema met welke partij jij overeenkomt. Het blijft onrustig op de VTM -nieuwsdienst. Nooit eerder hebben VRT en VTM zoveel uren tv en radio aan de verkiezingen gewijd. Na de Brexit lijkt iedereen bang voor . De Conservatives halen met 3van de 6zetels een absolute meerderheid in het Britse parlement.


Vtm verkiezingen

Buitengewone verkiezingen Bilzen: officiële resultaten. Hier vindt u de tabel dat . Jan Briers komt op voor CDV bij komende verkiezingen , dat is bevestigd aan VTM. WAT WAT (no-nonsense info voor jongeren), Het Laatste . Deze en volgende week trekken VTM en VRT alle registers open om de Amerikaanse presidentsverkiezingen uit te zenden.


Mensen keken langer dan bij de voorbije verkiezingen. VTM NIEUWS en HLN hebben op de verkiezingsdag van mei met hun. Omdat cocktails drinken in de nazomerzon ook gaat vervelen, keek Stef Selfslagh naar de verkiezingsshows op VRT en VTM.


Vtm verkiezingen

Op zondag oktober staat VTM vanaf 13u tot middernacht volledig in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingsmarathon van VTM bereikte dan weer miljoen. Via reportages, debatten en . De openbare omroep wist met zijn tv-uitzendingen over de verkiezingen exact 2. Daarmee deed VRT het beter dan VTM , dat . Ze wil na de verkiezingen opnieuw mee besturen in Mechelen. Home World of Waw News VTKris Peeters bij u thuis. Die had bij de verkiezingen in Duitsland een gelijkaardige app, maar die toonde enkel een filmpje van . De Ophef die nu voor u ligt, was eigenlijk bedoeld om als laatste nummer van de jaargang . De puzzel van de lijsttrekkers bij de verkiezingen was klaar, de.


Intussen is gebleken dat Rutten VTM -weervrouw Jill Peeters op het oog had. Voor heel België werden ze in mei echter voorbijgestoken door de RTBF, wellicht een gevolg van de verkiezingen. Ook VTM kon profiteren van . Marianne Thyssen en Caroline . Vlaamse, federale en Europese verkiezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts