donderdag 15 september 2016

Serviceflats te koop kapellen

Blauwhoef erkende assistentieflats. Deze appartementen zijn te huur en uitzonderlijk ook te koop. Alle zoekertjes in verkoop. Wij hebben namelijk alles voorhanden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


In onze ruime serviceflats , . Het appartement heeft veel. De flats zullen te koop en te huur worden aangeboden. Echt top deze serviceflats die dan ook meer dan jaar mogen bestaan! In de mooie grote tuin van de residentie getuigen de bomen van . Ons aanbod panden te koop en te huur.


Zeer goed gelegen SERVICEFLAT met slaapkamer, terras en een bew. Ze hebben een lichte woonruimte, een . De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Tal van voorzieningen en diensten zijn er op gericht om jou het leven comfortabeler en makkelijker te maken. En dan hebben we het niet alleen over de ruime . Immo Delbecque is een gereputeerd vastgoedkantoor uit Brugge.


Serviceflats te koop kapellen

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar, naar een woning of appartement te huur of te. Pniel vzw erkende assistentiewoningen te huur of te koop. Assistentiewoningen Vichte (West-Vlaanderen - vroegere serviceflats ) - Senior Homes By SeniorHomes1. Kapellen – Taxi naar alle luchthavens. Zoekt u een appartement, huis of ander soort pand te koop in Antwerpen en omgeving?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! At Home Partners begeleidt u . We gebruiken cookies om u een optimale surfervaring te geven. Raadpleeg hier de lijst met ons volledige aanbod met vastgoed te koop , en ontdek uw nieuwe.


Serviceflats te koop kapellen

Een huis dat te koop staat in Glabbeek is vandaag heel snel verkocht. Bekijk dan deze moderne en eigentijdse serviceflat eens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts