dinsdag 27 september 2016

Rommelmarkt boxbergheide 2019

Een overzicht van alle rommelmarkten , garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Hasselt, Genk , Tongeren, Sint-Truiden, Neerpelt, Maasmechelen, Beringen, Peer en de rest van Limburg. Bekijk alle rommelmarkten vandaag en tijdens de maand oktober. Hier vind je de volgende rommelmarkt in jouw buurt. Minstens 2standhouders.


Inschrijvingen via e-mail: . De jaarlijkse rommelmarkten (zondagsmarkten): elke zondag in juli en augustus van 8u tot 13u. Klik hier om zelf een rommelmarkt toe te voegen. Gelieve het volgende formulier in te vullen: VOEG EEN ROMMELMARKT TOE.


Wat er leeft in onze wijk. De grootste rommelmarkt van Vlaanderen, met een 700tal standhouders, beroepsmarkt, kunst op het plein,. Rommelmarkt BSGO Park van Genk. Genk , naar één van de grootste rommelmarkten in . Aquarel - buiten schilderen LDC Omikron.


Verantwoordelijke uitgever: Wim Dries, Stadsplein Genk. GROOTSTE ROMMELMARKT VAN LIMBURG Elke zondagvoormiddag van juli en . Wekelijkse markt in Genk. Avondmarkten Limburg - Waar is er vanavond avondmarkt ? Limburghal Genk, Genk, LI, Belgium Buurtfeesten - Genk TV genktv. Winterslagfeest met rommelmarkt , optredens, kinderspeeltuigen en eten en drinken. Sjachermarkt rommelmarkt brocante.


Telkens van tot uur. Verschillende hallen en zalen geven. Uwindsor accounts payable. Boxberg actief is en regelmatig buurtfeesten, rommelmarkten , . Goed nieuws: vanaf zondag april is de rommelmarkt er weer!


Elke zondag van april tot en met oktober kan je op het Koningin Astridplein . Boxbergheide is een woonwijk van Genk die kort na de tweede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts