maandag 26 september 2016

Kuiltje in kin 7 schoonheden

In de 17e eeuw ontstonden de zeven klassieke schoonheden voor de vrouw. Door de jaren heen zijn er een aantal . Oké, misschien is het die schoonheidsvlek, kuiltjes in de wangen , amandelvormige ogen,. De schoonheden mogen gezien worden! Lees hieronder welke unieke, speciale, verleidelijke en gezonde kenmerken je als man extra aantrekkelijk maken. De zeven schoonheden van . Het kuiltjesbestand zit nu in zoonliefs wangen.


Nu ben ik eigenlijk benieuwd wat volgens jullie de zeven schoonheden zijn. Kuiltjes in je kin of wangen. Veel mensen weten wel dat donker haar en blauwe ogen van de schoonheden is. En kuiltjes in de wangen hoor je ook regelmatig. Een kuiltje in de kin vind ik persoonlijk iets minder sexy.


Bron: -De Zeven Schoonheden-. Wat zijn de zeven schoonheden bij mensen en hoe kun je deze. Ben je gezegend met heel lange wimpers of kuiltjes in je wangen ? Ik snap zeker dat dit één van de zeven schoonheden is. Zelf zou ik ook wel van die leuke kuiltjes in mijn wangen willen hebben. Vaak hebben we het over de schoonheden , maar weet je eigenlijk wel.


Spleetje tussen de tanden 5. In het Frankrijk van de 17e eeuw ontstonden de zeven klassieke schoonheden. Moedervlekje links of rechts boven je lip. De kuiltjes in je wangen behoren tot de schoonheden. De andere schoonheden zijn sproeten, een moedervlek bij je bovenlip, een spleetje tussen je tanden, . Er bestaan veel variaties op de zeven schoonheden , denk maar aan een V-vormige haargrens, vrouwelijke vormen, . Zoals er de zeven schoonheden van de vrouw zijn, zijn er ook de zeven. Het gaat niet om onschuldige mooie ogen of een kuiltje in de wang als je lacht.


Heb jij kuiltjes in je wangen ? Tweede teen langer dan grote teen. Maar ken jij de schoonheden al ? Een beroemdheid met kuiltjes in de wangen is Ariana Grande ! Op social media verschenen dan ook een aantal kiekjes van de geopereerde wangen van de 44-jarige moeder. Het is een van de zeven schoonheden. Hoewel als schoonheden betitel is juist het afwijken van wat als gewoon beschouwd wordt.


Kuiltje in kin 7 schoonheden

Lees hier welke schoonheden er bij de zeven schoonheden horen. Ze hebben iets van de zeven schoonheden ! Wat die zeven schoonheden precies zijn? Wie precies de schoonheden heeft bedacht is niet bekend. Zeven schoonheden zijn bijzondere gezichtskenmerken die worden gezien als . En hoewel sproeten één van de zeven schoonheden zijn, is toch niet iedereen er.


Sproetjes zijn één van de schoonheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts