vrijdag 30 september 2016

Avoir oefenen

Vul de goede vormen van het werkwoord avoir in. Bij de eerste oefening met alleen avoir vul je de goede antwoorden in (telkens keuze uit 3) . Opgelet: dit kost je punten. In het volgende verhaaltje moet je de juiste vorm van avoir invullen. Zorg dat je dit werkwoord .

Getallen en kleuren oefenen. Oefenen in de ruimte: op elke planeet iets leuks! Invulblaadje voor het inoefenen voor het werkwoord avoir. Dat wordt leren en veel oefenen dus!


In dit overzicht geef ik je tips om de werkwoordsvervoegingen van Être en Avoir te leren: inclusief . Zet in de volgende zinnen de werkwoorden ÊTRE, AVOIR en ALLER in de tegenwoordige tijd - au présent. Versleep de woorden aan de rechterkant naar de juiste plaats aan de linkerkant. Druk dan op Antwoord controleren om je antwoorden te controleren.

Gebruik de Hints-knop om een extra letter te krijgen, wanneer je het . De tegenwoordige tijd van tre zijn, avoir hebben en aller gaan kun je hier interactief oefenen met deze superleuke links oefenen avoir en être . De uitspraak van het werkwoord Invuloefeningen en sleepoefeningen. Webquest Carte Orange Unité 5. Allerlei oefeningen om de werkwoorden être en avoir en de regelmatige werkwoorden op -er onder de knie te krijgen. Met dit kruiswoordraadsel, kan je de vertaling van être aller en avoir oefenen. Vertaal telkens de juiste vorm van het werkwoor je herkent die aan de . Spring naar Oefeningen - Sleepoefening op avoir en être.


Start studying frans oefenen avoir verledentijd. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Op deze pagina vind je oefeningen over grammatica. BouwXP levert een groot assortiment aan originele HP inkten en supplies voor uw grootformaat Designjet plotters. Met dit liedje kunnen jullie het werkwoord avoir oefenen.


Frans oefenen: werkwoord avoir. Wat oefenen de leerlingen? Ik wel, zijn naam is Grand-beau.

Ik vertel je er meer over in dit filmpje en ook nog heel wat over het werkwoord avoir. Nous ne pümes avoir pratique avec ces Insulaires. Zoek degene uit die het beste bij jou past. Voor de passé composé heb je een hulpwerkwoord ( avoir of être) nodig en een voltooid.


Tu vas avoir besoin de beaucoup de pratique. Wanneer het betrekking heeft op een voorgaand naamwoord van het vrouwelijke geslacht in singulier of pluriel, of van het mannelijke . Venger, wreken , nvraak oefenen. On veut me perdre , men ny mij ongelukkig maken, Avoir soin , zorgen , zorg dragen. Daarna kan je oefeningen opnieuw maken in je map van grammaire of je kan online oefenen.


Je verstaat de zinnen waarschijnlijk niet volledig, maar zoek . Ulmer koffer van Weinmann in platte uitvoering, met individueel vorm te geven indeling voor alle gangbare toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts