vrijdag 30 september 2016

Er voor of ervoor zorgen

Correct is: Ik zal ervoor zorgen. Ervoor is een voornaamwoordelijk bijwoord. Kan ervoor weg worden gelaten in zinnen als Zorg ervoor dat ze op tijd komt? Dat is het geval bij zorgen voor.


We schrijven ervoor aan elkaar als het een voornaamwoordelijk bijwoord is.

Wie gaat er voor het eten zorgen ? Zowel ervoor zorgen dat als zorgen dat is correct. Zorg ( ervoor ) dat je schaapjes op het droge zijn. Ze zorgt ( ervoor ) dat de avond vlot verloopt. Die wedstrijd ga ik winnen. Vertalingen in context van ervoor zorgen in Nederlands-Engels van Reverso Context: ervoor te zorgen dat, ervoor zorgen dat, zorgen ervoor dat, de lidstaten . Hoe gamemakers ervoor zorgen dat je niet kan stoppen met gamen.


Afgelopen zondag was er nog een stunt in het nieuws.

Online vertaalwoordenboek. Deze klus toppers zorgen ervoor dat ons clubgebouw er weer netjes bijstaat voor de vakantie! Volg de volgende stappen voor probleemoplossing om ervoor te zorgen dat uw. Houd er rekening mee dat u statistieken van slechts één weergave van een property kunt importeren.


Misschien moeten we ervoor zorgen dat dat wordt nageleefd”, zegt Guy Reynebeau van sp. Er was er vandaag één outstanding. Sinds zijn opgave in de Tour wist ik dat Dennis zich op dit WK zou richten.


Maar na hem pakt een jongen . Nu de eerste overwinning een feit is, kijken ze bij Hoboken uit naar de wedstrijd van zondag op het veld van Wezel Sport. Mijn schoonmaakhulp gaat op vakantie - hoe kan ik ervoor zorgen dat er een vervanger komt? Als je schoonmaakhulp op vakantie gaat sturen wij je een e- mail . Wij moeten ervoor zorgen dat er voldoende opleidingsplaatsen zijn, zodat wij onze eigen zeevarenden een degelijke opleiding en bijscholing kunnen . Als je netjes en verzorgd voor de dag wilt komen, is het belangrijk om deze kledingdetails niet uit het oog te verliezen. Als iemand geen gebruik meer wilt maken van de tickets kan hij of zij deze enkel te koop aanbieden via GUTS.


Wie miljonair wil worden, kan die ambitie op oneindig veel manieren realiseren. Er bestaat geen vast stappenplan, wél kun je jezelf met bepaalde stappen op . Jeroen van den Enden Hoe updates en upgrades ervoor zorgen dat je software langer mee.

Er is een wezenlijk verschil tussen een update en een upgrade. Hoe dakloze jongeren in Utrecht ervoor zorgen dat niemand weet dat ze. Ik wil er zo goed mogelijk uit zien, niemand hoeft te weten dat ik . Deze celebs zorgen ervoor dat ze er warmpjes bij zitten. Een onuitputtelijke geldbron hebben, maar toch leven met . Hoe videoclips ervoor zorgen dat jongeren met een wapen de straat. Ook in het verleden zijn er rap-acts geweest die geweld verheerlijken.


Welke ondersteuning bestaat er voor het onthaal en behoud van mensen met migratieachtergrond? Hoe kan ik ervoor zorgen dat een beperking van mijn rekening wordt. Wat gebeurt er als ik de FATCA-gegevens waarom PayPal verzoekt, niet verstrek? Zoals elk jaar wordt het weer wat warmer en zie je opeens steeds meer insecten en dus ook spinnen in allerlei hoekjes verstopt.


Gelukkig is dit probleem vrij . Na afloop van de huurperiode krijg je bericht van Camptoo met de vraag naheffingen in te voeren in . Hoe ervoor zorgen dat Desselaars over 3jaar nog weten dat er radioactief afval geborgen zit? Driehonderd jaar is een . En die raken verstoord als je er heel snel veel energie in probeert te stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts