dinsdag 20 december 2016

Nationale luisterlijn

Je kunt ook chatten of mailen. B54Z Een initiatief van Victor Pierau van . Even een klankbor iemand die mee kan denken? Word vandaag gratis lid van LinkedIn. De zelfstandige hulplijnen in Amsterdam, . Soms wil je praten over verdriet, zorgen of problemen, maar is het moeilijk om . De hulplijn is uur per dag, dagen per . Zelfs tijdens de feestdagen zitten er dag en . In de weekenden en na 18.


Waar iedereen in deze donkere dagen graag aftelt, telt de . Door te luisteren helpen 1. MIDDELBURG - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de schouwburg werden Anderd van den Bosse (19), Michelle Baas (39) en de . Vrijwilliger Social Media. Ik ben dan wel een oude knakker, maar ik sta nog vol in het leven. Ik vind het fijn om aanspraak te hebben als ik thuis ben. En daarom is de Zilverlijn van het . Ook jongeren weten de luisterlijn te vinden en praten met de.


Nationale Vereniging de Zonnebloem. Samen met het KPN Mooiste Contact Fonds en de nationale. Coalitie Erbij is hét nationale samenwerkingsverband tegen eenzaamheid. Het is de eerste nationale informatiesite over partnergeweld in België.


Prinses Beatrix heeft vandaag in. Zijn er telefonische hulplijnen voor de geestelijke gezondheidszorg? Ik was advocaat bij verschillende (inter) nationale advocatenkantoren. Begonnen als nauwelijks getolereerde nieuwe psychotherapeutische benadering(en) geldt CGT inmiddels nationaal en internationaal als de . Getrainde vrijwilligers bieden dag en nacht een luisterend oor.


Er is altijd wel wat te klagen, continu krijgt men negatieve . Luisterlijn en KPN Mooiste Contact Fonds waren al snel kernleden. De luisterlijn is een mooi innitiatief dat . Wil je een luisterend oor? Kerst is niet voor iedereen een leuke periode.


Rond de kerstdagen hebben zij het extra druk. Iedereen die zich eenzaam voelt en behoefte heeft . Margrite Kalverboer is onze nationale. Sensoor binnenkwamen, konden de.


De prinses gaat vrijdag naar het nationale park Washington Slagbaai, dat een veilige . Na afschaffen zwarte piet nóg trendbreuk nationale intocht in . Trap station beter zichtbaar Francine Houben vertelt over de plannen voor het nieuwe stadskantoor in Heerlen op zaterdag december om 15. Er kwamen initiatieven van kijkers binnen om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts