dinsdag 13 december 2016

Korte namen 2 lettergreep

Dergelijke korte namen kunnen stoer of juist s. Van origine een Franse en Italiaanse ( meisjes ) naam , een afkorting van. Sam is populair als meisjesnaam – vooral de stoerheid doet het goed. Vind je Raphaël en Chloé toch net iets mooier klinken dan Daan en Tessa? Deze lijstjes met de populairste Franse jongens- en meisjesnamen geven meer .

De Franse korte meisjesnamen zijn hiervan uitgezonderd: in. Er zijn veel meisjes die bij hun geboorte een korte, stoere naam krijgen. Wij deden onderzoek en hebben maar liefst 2bijzondere namen voor je gevonden. Het flamingo thema is al een tijdje erg hip onder meisjes. Het was voor de meesten wennen, maar krijgen nu te horen dat het een stoere naam is.


Bekijk hier ons originele franse meisjesnamen overzicht. Bekijk bijvoorbeeld de noorse babynamenlijst of het stoere meisjesnamen overzicht. Chique, sierlijke, lieve meisjesnaam.

We houden van Franse namen, chique, sierlijke namen, lieve. Stoere grote zus-Lieve kleine zus . We gingen op zoek naar originele, lieve en stoere meisjesnamen die uit. Op zoek naar een leuke, stoere of bijzondere jongensnaam ? Famme zocht leuke Franse meisjesnamen voor je uit. Een lieve, maar zeker ook stoere naam. Steeds vaker zie je dat ouders hun dochter een echte jongensnaam geven.


Ontvang nu korting op een of meerdere posters bij ArtMii op Etsy! Kortingscode FAMILYBERRY103. Dakota, vind ik een prachtige, sierlijke en toch stoere naam.


Elodie, een waanzinnig elegante, Franse meisjesnaam. Wij verzamelden 1jongensnamen én meisjesnamen met maar één lettergreep. Ze klinken allemaal lief, een beetje stoer en een tikkie eigenwijs. Ben jij in verwachting en op zoek naar een originele voornaam?


Wie weet, word je verliefd op een van deze unieke voornamen ! Klassieke jongensnamen zoals Boudewijn en Olivier, bijzondere namen voor een jongen zoals Rijk, Spijker en Rover. Het leukste is dat uiteindelijk altijd de .

Vanaf de 50-er jaren raakten er meer en meer buitenlandse namen in zwang. Of juist voor je meisje als. Bijou, Bijou is Frans voor sierraad of juweel.


Diva, Diva is een Keltische meisjesnaam , met de betekenis `de goddelijke`. Voor meisjes staat de altijd populaire naam Anna op het moment op nummer één ,. Maar ook namen van Franse komaf, Arabische namen en Engelse namen hoor je. En ken je dat stoere , roodharige meisje uit Brave nog? En Amee betekend houd van in het Frans. Leuke namen voor je baby.


De voornaam moet beginnen met:. Alle onderstaande meisjesnamen hebben minstens lettergrepen. Bekijk dan eens deze stoere jongens- en meisjesnamen met letters! Als je op zoek bent naar een lijst met Franse meisjesnamen , dan kun je op alfabetische volgorde een keuze maken uit duizenden namen in ons overzicht van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts