donderdag 29 december 2016

Assistentiewoningen te huur sintniklaas

Assistentiewoningen te huur sintniklaas

Assistentiewoningen Tuin van Myra. Nieuwbouw assistentiewoning in prachtige woonomgeving. De Weverij biedt erkende assistentiewoningen.


Op maat gemaakt, rolstoeltoegankelijk en voldoet aan eventuele (toekomstige) zorgnoden. Onze serviceflats zijn huurflats waar senioren nog zelfstandig kunnen wonen. We trachten dit zo spoedig mogelijk op te lossen.


Uniek huuraanbod ( centrum St. Niklaas ). Sint - Niklaas , op wandelaf-. ONBEZORGD COMFORTABEL en HEEL ZUINIG wonen ! Ankerstraat SINT - NIKLAAS.


Assistentiewoningen te huur sintniklaas

Een assistentiewoning in residentie Huize Neri biedt je een optimale . Het project telt erkende assistentiewoningen. Knap afgewerkte assistentiewoning te koop in Residentie. Alle flats zijn huurflats waar senioren zelfstandig kunnen wonen, met andere. Mogelijkheid om een garage te huren in de ondergrondse parkeergarage in het gebouw. Deze verkoop betreft een nieuwbouw assistentiewoning binnen residentie Alegria.


Dit gunstig gelegen appartement situeert zich op de hoek van het gebouw en heeft een fraai uitzicht. Deze erkende assistentiewoning , op gloednieuwe zorgsite voor senioren, heeft een unieke ligging vlakbij winkels, stadspark,. Dit kersverse project biedt woonoplossingen voor elke generatie . ASSISTENTIEWONINGEN KARMEL - zicht vanaf hoek Veldstraat Kalkstraat.


INBEGREPEN IN DE HUURPRIJS : Huur van de flat. SINT -GILLIS-WAAS - De serviceflats in de Kapelstraat blijven het. Te huur in Antwerpen, ruime assistentiewoning op een uitmuntende locatie aan het eilandje (87m²). Erkende assistentiewoning (AW 4). Ontdek dit pand op onze site, contacteer ons voor meer . EinddatuOnbepaalde duur.


Huurwaarborg van de toekomstige bewoner : de € 5à € 739 . De uitbater betaalt daarna een canon of huur gedurende een aantal jaren. Op zoek naar immo te koop en te huur ? Vous avez recherché Appartement te koop région.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts