vrijdag 23 december 2016

Ace naam

IJslandse namen zijn patroniemen waarbij de naam van de vader (soms de moeder) van een persoon wordt verbogen in de genitief en gevolgd wordt door son . Geloof ons, na het lezen van deze schattige namen wil je sowieso aan gezinsuitbreiding doen! Linnae, kleine blauwe bloem. Mariuerla, kwikstaart vogel.


Weet jij een leuke naam voor één van de welpen?

Het kiezen van een naam voor je hond is, naast het uitkiezen van de pup, het leukste wat er is. Het vinden van een geschikte babynaam valt niet mee. Een babynaam uitkiezen is lastig, maar we helpen je graag een handje. Ik heb hier twee kleine namenboekjes bij de hand.


Maar vind je Bente, Björn, Sven en Elin te vaak voorkomen en Snorri en Anders te vreemd? Op zoek naar een jongensnaam? Goed dat je hier bent, we gaan je helpen een mooie jongensnaam te vinden.


Scandinavische jongensnamen zijn over het algemeen erg mooi.

Je vindt bij ons een enorme collectie . Echte Noorse hondennamen voor teefjes zijn . Ouderwets of juist heel hip? Bekijk hieronder het overzicht van . Niet alleen in je interieur, maar ook als inspiratiebron voor de naam van je toekomstige baby. Wij vonden Zweedse babynamen die zo . Ben je op zoek naar een mooie Noorse jongensnaam voor je baby?


Zo vind je wellicht die unieke naam waar je naar op zoek bent. Aan het nadenken over mooie babynamen? Laat je inspireren door deze mooie Zweedse namen. Henrik, dat is een echte scandinavische naam.


Namenindex geeft u suggesties en betekenissen voor jongensnamen en meisjesnamen. Overzicht met betekenis, populariteit en herkomst van de naam. Ik ben nu weken zwanger en druk bezig met het verzinnen van dé namen. Wij hebben een dochtertje van bijna jaar met de naam S. Dan wil je deze lijst met namen en hun betekenis, niet .

En past de naam die je zoooo graag hoort wel bij de ietwat saaie. Voor meisjes hebben we al een best leuk lijstje maar voor een jongen . Aangezien ik zoveel leuk reacties kreeg op mijn vorige blog over de namen van onze kids leek het me. Kirsten Verdel, de Amerikanoloog uit Roelofarendsveen die van haar eerste bevalling . Bijbelse namen zijn bijzonder populair, zo blijkt uit de top van populairste. Daardoor had het meteen een brede positionering.


De naam is natuurlijk niet . Vind jij de naam Emma en Finn een beetje standaard? We hebben hier wat ideeën verzameld voor namen voor langharige katten. Hoe verschilt de top van motieven voor jongensnamen van die van de.


Steeds meer Nederlanders ontdekken de leuke namen uit het hoge noorden en adopteren de namen maar al te graag. Hier zijn voorbeelden . Bekende namen , originele namen , minder bekende namen , stoere, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts