maandag 21 oktober 2019

Minachtend commentaar

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het . Toontje is vooral daarom zoo . Vries dit gebaar minachtend naar een bekende crimineel? Minachtend commentaar (7). Zweeds raadsel, een klein kind tapijt minachtend commentaar vogel. Muzikale wijsneusen zullen niet nalaten je daarop te wijzen, bij voorkeur voorzien van minachtend commentaar op de megahit. De puzzelaars hadden daar duh in moeten vullen.


U kunt hieronder uw punten geven, zonder enige minachtend commentaar. Al met al weer een leuke zondag, volgende week. Sovjet-Unie Michael Gorbatsjov, van wiens lippen prompt zichtbaar minachtend commentaar rolde.


Uit het gedrag kan je niet afleiden of er een misdrijf is gepleeg wel of iemand liegt of niet. Die rijder doet een knappe inhaalactie, op het randje en ga verder met je commentaar. Hij voorzag het artikel van een minachtend commentaar over de politica van de Oostenrijkse Groenen wat voor haar genoeg reden was om . Hun vader, Jack Kelly, had nauwelijks commentaar op Katies carrièrekeuze. Andere mensen doen niet zo minachtend tegen elkaar, die praten met elkaar! Al uw commentaar moet de volgende test kunnen doorstaan: dient mijn openheid.


Ook Schäuble sprak zich na zijn verkiezing tot voorzitter uit tegen minachtend commentaar in het Duitse parlement, zoals dat, zo zei hij, . Het geluid klonk minachtend maar toch maakte Lionel geen aanstalten zijn kant uit. Hij wist echter dat zijn afwezigheid weinig commentaar zou geven, want hij. Eenmaal in de repetitieruimte is hij streng, althans velen onthoud hij niet van zijn minachtend commentaar.


En als de dirigent gebaart dat er gezongen moet . Interessant redactioneel commentaar in NRC Handelsblad van 16. De betreffende hoogleraar kon zo minachtend over de codes en . GD heeft iets met internetfora. Ik geloof overigens niet dat ik ooit iets van GD (buiten commentaar) in . Definitions of MINACHTEND , synonyms, antonyms, derivatives of. Een rapport zonder negatief commentaar op een Canadees is onaanvaardbaar in Canada. Flauw, dat je zo minachtend over de vrouwen doet.


Dat je nooit commentaar op mijn team hebt, is trouwens geen wonder. Ik heb de winkel kunnen verlaten zonder verdere commentaar maar werd wel minachtend nagekeken door de hele crew die er ongetwijfeld . In die context heeft men in de commentaar vaker de nadruk (teveel) gelegd op de ridderslag. Concept, vormgeving en productie HORIZONTAAL minachtend commentaar , golfterm, tevreden, tocht, bizonsoort, overschot, . Het gaat er niet om, minachtend met anderen om te gaan of cynisch of aanmatigend. Gottman heeft zelfs gevonden dat degene die vaak minachtend reageren vaker griep hebben, of andere infectie ziekten. Commentaar op uitreiking Nobelprijs.


Erst das Fressen und dann die Moral, wordt hier dan wat minachtend gezegd. DUH = minachtend commentaar. Hoewel hij wist dat ze het deden om hem op stang te jagen hapte hij steeds weer en gaf hij er altijd weer een minachtend commentaar op tot . GEPLEEGD: Wordt in lezersbrieven of in polemieken minachtend gebruikt ter . Ukrainska Pravda sprak minachtend over de poging van. Portnikov schreef in een commentaar van onlinekrant Levi Bereg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts