maandag 7 oktober 2019

Elitair

Elitair betekent dat iets voor of van de elite is. Nederlands) op mijnwoordenboek. Je hebt gezocht op het woord: elitair. Hoe de dragers van geitenwollensokken veranderden in elitaire Tesla-rijders.


Many translated example sentences containing elitair – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Een online hulp tijdens het schrijven.

De klacht is niet nieuw maar hij wordt steeds herhaald: er wordt niet naar ons geluisterd. Wie luistert naar de boze burger krijgt naast een hoop gescheld . Universitair onderwijs moet elitair zijn. Prikkelende opinies op een dag dat u er tijd . Jezus, laat kunst elitair blijven.


En net toen ik dacht dat het niet nog gekker kon in het treurige moederlan las ik in het NRC Handelsblad een . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Holland Festival opent overweldigend (maar wel elitair ). Eigen aan, kenmerkend voor, behoorend tot een elite.

Cabaretier Vincent Bijlo schrijft een keer per week een column over wat hem opvalt op de radio. Het probleem met labels is dat de nuances wegvallen: Je bent of links, of rechts, rijk of arm, profiteur of yuppy, immigrant of nationalist, of dus elitair als je het . Zo noemt het Sint-Barbaracollege in de Savaanstraat de uitspraak dat ze kwetsbare leerlingen buiten zou houden. Daarbij kijkt hij met bijzondere aandacht naar de . In de ene filmzaal eet men volop popcorn, in een andere is dat ondenkbaar. De elite is springlevend.


En dat elitaire is best prettig, vindt Guido . Viele übersetzte Beispielsätze mit elitair – Deutsch-Niederländisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen. Optimizing performance and environmental advantages of LEED certified design, ElitAire represents HVAC equipment and building automation control systems . Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de lijst van . Moltissimi esempi di frasi con elitair – Dizionario italiano-olandese e motore di ricerca per milioni di traduzioni in italiano. Rijkere families zijn beter geplaatst om een elitaire , onafhankelijke school- en hogeschoolopleiding te betalen, hebben toegang tot kapitaal om een bedrijf te . Campings willen af van elitair imago. Kamperen, dat is toch meer iets voor de rijke elite?


Nee, volgens leisure-expert Pans Krumhuis is een . Er wordt geklaagd dat de miljard die jaarlijks naar ons onderwijs gaan niet volstaan. Toch kan je met dat geld leren én elitair én toegankelijk . De ingeslapen Horta Gallery onder het Centraal Station werd nieuw leven ingeblazen door nachtclub C12.

Tom Raoul blikt terug op een erg . Koop en verkoop dameskleding, . Dit jaar bestaat de Amersfoortse IJsvereniging 1jaar. De omschrijvingen van een cryptogram? Zucht, wat een ( elitair ) boek was dat!


Zou Jesse Klaver na de verkiezingen graag een VVD-minister, of toch liever een SP-minister op sociale zaken willen? Toen de jonge Klaver in . Sander Schimmelpenninck snapt dat mensen hem soms arrogant vinden. Maar volgens de Quote-hoofdredacteur is dat “de grootste misvatting . In deze laatste bijeenkomst van dit seizoen, op zondag april . Dankzij subsidie is autorijden betaalbaar en niet elitair. Waarom eisen we bij kunst dan toch steeds dat iets zichzelf kan bedruipen, vraagt . En lokken die stadstheaters echt niet genoeg volk voor die zogenaamd experimentele stukken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts