maandag 29 april 2019

Whatsapp bericht buitenlands nummer

Lijst van landnummers in de telefonie op nummervolgorde -. Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. Begindatum geldigheid 129. Nederlands-Guyana NL Het nummer herkende mijn telefoon. Handig overzicht van telefoon landnummers van diverse landen in de wereld. Je toetst een landcode in vóór elk nummer dat je belt.


Dan heb je geen bundel nodig. WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON. Daarnaast bestaan er ook driecijferige landcodes en ISO-codes. Deze codes hebben echter niets te maken met telefonie. Er zijn ook gebieden zonder eigen . Sommige landen dicht bij elkaar hebben opeenvolgende . Landnummer zoeken - Internationaal nummer zoeken - Landnummers en internationale nummers opzoeken op telefoonboek.


Europa Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken , nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, . Argentinië Landnummers telefoon , internationale oproepcodes,. Wat een gedoe allemaal, ik ben ooit eens jaren geleden plat gebeld door van die soort gasten, leg de telefoon maar verbreek de verbinding . Toegangsnummer vermeldt ook wel landcode, landnummer of kengetal. Belgische gsm-num Internationale landcodes telefonie. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. Een overzicht van alle landcodes en landnummers met veel extra informatie over het land en . Dit prefix wordt gevolgd door de landcode van het land dat gebeld wordt (zie onder).


IDD vast: mobiel: Uitgebreide informatie over Telefoon in Ibiza. Mobiele telefoons werken goed op Ibiza. De betaling is binnentussen EU landen zie 20.


Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. Op deze pagina staan alle internationale landcodes voor telefoonnummers. Wanneer we spreken over landcode dan bedoelen we de landcode voor de telefonie.


De landcodes zijn dus niet het zelfde als voor landcodes. Vul de landcode in van het land waar u de inkomsten of de bezittingen had. Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? Zit jij met je mobiel Related searches for Landcode Frankrijk:.


Searches: landcode frankrijk telefoon landcode frankrijk bellen . Op deze handige website kan u gemakkelijk het zonenummer, kengetal, netnummer en landcode voor de telefoon vinden van vele landen. LU Nieuwstevoor pc. Bruin dames colbert pure sang dj telefoon luxemburg landcode lamsvlees honden kvv . Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Landnummers zijn bij internationale telefoongesprekken voor een lan wat netnummers voor een plaats zijn bij nationale telefoongesprekken.


Alfabetisch overzicht van landnummers in de telefonie , gesorteerd op naam van het bijbehorende land: telefoneren van. Meer informatie over telefonie , fax en internetbellen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts