donderdag 4 april 2019

Werkoverhemd korte mouw

Comfortabel en degelijk werkoverhemd met borstzakken. Uitgevoerd met korte mouw in populaire kleuren. Check onze gunstige prijzen of bel voor een staffel!


Tricorp - hoogwaardig en kwalitatief textiel en werkkleding - koop en vergelijk online bij Ten Kate. Werkoverhemd met korte mouw uit de Casual Line van Tricorp . Gratis bezorging vanaf 20. BEVAZET is de specialist als het gaat om werkoverhemden en andere bedrijfskleding. Werkhemden met korte mouwen in verschillende kleuren en kwaliteiten.


Dit Tricorp werkoverhemd heeft een korte mouw en twee borstzakken. Ga dan voor een overhemd met korte mouwen! Als u graag een overhemd draagt dat ideaal is voor de lente en de zomer, kunt u bij MASCOT terecht voor comfortabele en klassieke overhemden met korte.


Werkoverhemd korte mouw

In verschillende kleuren leverbaar. Heren overhemd met korte mouw. Het nieuwe Blaklader overhemd ziet er mooi uit en heeft een ruime pasvorm. Leverbaar in kleuren en maten XS tm 4XL. Direct uit voorraad leverbaar.


Modern Fit pasvorm, Semi spread boor korte mouw , enkel manchet, easy-iron. Overhemd katoen polyester lichtblauw. Dit werkoverhemd met korte mouw is een button down model, vervaardigd uit gekamd katoen en polyester met een doekkwaliteit van 1G. Een net representatief overhemd kopen? Het Tricorp Werkhemd korte mouw is comfortabel voor een goede prijs.


Werkoverhemd korte mouw

Bekijk en bestel direct nette overhemden . Voorzien van borstzakken - Voorzien van schouder epaulethouders. Stevig en slijtvast overhemd , . OHK1is een overhemd van Tricorp. Dames katoenen werkshirt roze.


Eterna overhemd Modern Fit korte mouw ruitje wit. Met een ruime keus uit de klassieke herenmode! Olymp overhemd korte mouw Level blauw. Casa Moda korte mouw overhemd blauw chambray. Licht getailleerd herenoverhemd met korte mouwen.


Draagt prettig dankzij elastan. Ook leverbaar in lange mouwen. Voor de zomermaanden of voor degene die vaak binnen werkt en lekker warmbloedig zijn is een overhemd met korte mouwen ideaal.


Binnen een minuut vraagt u hier uw offerte aan! Shirts met korte mouwen of lange mouwen , een meer nautische look of een geruiten of juist bedrukt overhemd , met of zonder borstzakje, echt casual, of juist. Maar kies je voor een overhemd met korte mouwen bij shorts, dan heb je juist een . Popeline overhemd van katoen-stretch.


Werkoverhemd korte mouw

Losjes gesneden overhemd met geweven patroon gemaakt van 1 katoen. Het overhemd heeft korte mouwen , een borstzakje en een ruglengte van cm. Op werkkleding-expert vindt u de mooiste werkoverhemden. HaVeP Basic overhemd met korte mouwen.


Ralph Lauren Regular fit button down- overhemd van corduroy. Tommy Hilfiger Slim fit strijkvrij overhemd met extra lange mouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts