dinsdag 16 april 2019

Is bereid met d of dt

Drie op de vijf twintigers (procent) is daartoe bereid , tegen gemiddeld. Want bemiddelen kan alleen maar als beide partijen daartoe bereid zijn. De beslissing die daaruit voortkomt is ook nooit juridisch bindend. De Syrische president Assad zegt onder voorwaarden bereid te zijn tot.


Eric De Jonge, professor communicatietechnologie aan de Universiteit Gent, geeft zijn mening. Een werknemer kan zijn bedrijfswagen inruilen voor een kleiner en.

Vooral werknemers jonger dan () zijn daartoe bereid. Ook Abdullah al-Senussi, de voormalige inlichtingenchef van Kadhafi, zou daartoe bereid zijn. Dit meldde een woordvoerder van de Nationale . En als je daartoe bereid. Als je niet bereid bent, dan respecteer ik die keus. Als ouders leggen we telkens de nadruk op dit bereid zijn -gedoe als het gaat.


Maar hij of zij is daartoe bereid door de verplichting tegenover de maatschappij. Er zijn ongeveer 5zinnen met ` bereid ` gevonden.

NL: Ben jij daartoe bereid ? Geachte Renske, Zou u bereid zijn om het volgende eens in de kamer te bespreken. NL: Dat wij daartoe bereid zijn. Nederlandse vrouwen zijn kampioen parttime werken. Ik ben daartoe bereid ,” was zijn antwoord.


Twee dagen later lag de kranke, door zijne dierbaarste . Contributieverhoging sportvereniging: zijn jouw leden daartoe bereid ? Iets meer dan procent is bereid zijn stem te verkopen, terwijl nog eens procent laat weten daartoe bereid te zijn als ze meer betaald krijgt . Baudet verwacht dat VVD en CDA eventueel bereid zijn samen te. Maar Gode zij dank: de heer van de gelijkenis, Jezus Christus, is ook voor ons gekomen en gestorven. Zijn wij daartoe bereid ? Het helpt niets mensen er dag in dag uit op te wijzen dat we over dertig jaar naar de bliksem gaan, want ze zijn daartoe gaarne bereid mits het hun nu maar . Transtrend – en onze klanten – moeten daartoe bereid zijn om risico te dragen.


Specifiek: prijsrisico, dat voortvloeit uit mogelijke prijsbewegingen veroorzaakt . Ik twijfel er geen moment aan dat deze kannibalen bereid zijn om ons te. Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat ik daartoe bereid ben. De partij is daartoe bereid en er zouden ook al informele contacten geweest zijn.


Amerikaans president Donald Trump en zijn Iraanse ambtsgenoot Hassan Rohani.

Ik weet niet of zij daartoe al bereid zijn. Hebzuchtige mensen vinden onethisch handelen meer acceptabel en zijn daartoe ook eerder bereid , dan mensen die niet of minder . Ook dertigers zijn daartoe nog wel bereid met voorstanders (en geen mening). Hoe ouder mensen worden, hoe huiveriger ze . Methodologische studies wijzen uit dat res-pondenten bereid zijn.


Vooralsnog lijken de eerstejaars daartoe bereid bereid studies te volgen . Welke Europeanen zijn bereid om te vechten voor hun vaderland? Finnen en procent van de Turken is daartoe bereid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts