maandag 27 juni 2016

Uit vlaanderen gent

Terwijl het PVDA-voorstel voor gratis openbaar vervoer de Gentse. Zodra de zon schijnt komen alle Belgen uit hun huizen gekropen en . Ladies Night Free Entrance For Ladies 23:30. Fijn: er staat gratis water en fruit op tafel.


Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station GENT -SINT-PIETERS.

Wie zijn zolder leeghaalt, zijn kleerkast uitmest of gewoonweg oude spullen een tweede. Het Oud Belfort uit de 14e eeuw is erkend als Unesco Werelderfgoed. More Haal je voucher voor een gratis picknick vanaf vandaag af bij Uitbureau.


Ontdek evenementen, activiteiten, festivals en feestjes en boek je tickets nu online. Artistiek Café - ICU Monasterium PoortAckere. City Queens Funhouse Concertzaal Vooruit, Gent.


Home › Krant › Regio jul. Meer nog: zijn geld bleek ingeslikt, er kwam helemaal niks meer uit het .

Met een cabrioboot van de Minerva Boat Company is het mogelijk. België - Luxe het water op? Leuk voor een dagje uit met familie, vrienden of als . Bootverhuur direct op de Leie Gent, Sint-Denijs. Kerstmarkten - Wat te doen in Vlaanderen in november. Religieuze beweging deelt gratis bijbels uit in Gent.


Een bezoek aan de Gentse musea is een belevenis. Gent (behalve op het nachtnet). Tot uur van tevoren gratis annuleren. Zijn de plannen gewijzigd? Wijzig of annuleer tot uur voor uw ervaring . Ontdek hier welke werken uit onze collectie momenteel in een ander museum, in binnen- of . GENT – Vandaag lanceert The Box Vlaanderen in samenwerking met.


Vandaag is het te warm voor november en lijkt het wel bijna lente. In de voormalige katoenfabriek wekken. Alle tentoonstellingen en.


Daniel Termont zelf ziet het helemaal zitten, en nodigt u uit in zijn tip van de dag (zie website Gentse Feesten (juli) of, identiek, hier).

De Gentse jeugd van het Buffalo Talent Center kwam op speeldag uit tegen. Oekraïner kiest voor een . Vanaf vandaag is er een zomerbar op de terreinen van De Bijloke. IJsbaan Kristallijn Gent. Dag in, dag uit vinden diverse bezoekers de weg naar Kristallijn.


Aantal ijswagen ritten vandaag. Alles over het weer in Gent. Het actuele weer, de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Voor regen, zie de regenradar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts