vrijdag 3 juni 2016

Indonesische babynamen

Ade, Nigeriaanse woord royal. Agnes, kuis, zuiver, heilig. Abdurrahman, Dienaar van de Erbarmer. Abyan, duidelijker onderscheid te maken tussen meer. Noa en Noam zijn de populairste babynamen in Israël (17).


Ben je op zoek naar indonesische jongensnamen, voor de betekenis of als inspiratie voor je aankomende baby? Bekijk hieronder het overzicht van onze . Hindoestaanse meisjesnamen. Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam.


Bovendien doet het ook denken aan. Er zijn heel veel sites over babynamen. Hieronder vind je een overzicht van de unieke baby namen op Brabbels. Je kunt de selectie verfijnen door meer filter opties te kiezen ! Geef je kindje dan een van deze toffe babynamen geïnspireerd op reizen! Het is erg interessant om van de verschillende culturen te zien hoe de zwangerschapstradities zijn.


Indonesische babynamen

Madée Voornamen betekenis babynaam. Indonesische naam en betekend 1e dochter. Wie weet, word je verliefd op een van deze unieke voornamen!


Steden en plaatsen kunnen een goede inspiratiebron zijn bij het uitkiezen van een babynaam. Uit de lijst van populairste babynamen blijkt dat opvallend veel jonge . Nog op zoek naar een mooie naam voor jullie zoon? Wij hebben een aantal jongensnamen voor jullie op een rijtje gezet ter inspiratie. Ontbrekend: indonesische Madé Betekenis van de voornaam Madé - Ik ben zwanger! Zwanger Babynamen voornaam De betekenis van Madé.


Indonesische babynamen

Baby namen uitkiezen, daar heb ik als vader van een tweeling ook . Du suchst nach einem besonders schönen fremdsprachigen Babynamen ? Hier findest du eine schöne Auswahl für Mädchen, Jungen und . Sarah en Luuk verslaan Emma en Liam als populairste babynamen. MODERNE BABYNAMEN De lezers van ons blog sturen hun bijzondere kindernamen in. Nyx, godin, Griekse mythologie. Odin, go Noordse mythologie.


Het moet niet altijd Arthur of Emma zijn: deze babynamen waren vorig . Een babynaam zoeken voor je kindje is leuk maar soms ook moeilijk. Maar Babyinfo, samen met Babyplaza, kan je daarbij helpen met de babynaam generator. A huge collection of Islamic names for babies with meaning in different languages. Around 10K unique, modern, new and popular names are available.


Lucas, Mees, Sophie of Tess? Nee, Noah en Emma waren het afgelopen jaar de meest populaire kindernamen. Heb jij al over geografische babynamen nagedacht?


Op Bali heet de eerst geboren zoon: Wayan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts