woensdag 8 juni 2016

Babynamen zeldzame nederlandse

Vind je het belangrijk om je kindje een naam te geven die nog niet vaak gebruikt is? Kies dan een zeldzame babynaam ! Wij komen dagelijks de leukste babynamen tegen. Deze delen we natuurlijk graag met je.


Hopelijk raak je inspireert! Ontvang een GRATIS proefkaart!

Lees ook: Ik heb een obsessie voor babynamen en dit is mijn nieuwe. Zeldzame babynamen zijn in. Rhys, heel kunstig natuurlijk en razend zeldzaam , slechts keer als . Inspiratie voor babynamen vind je hier! Lijstjes met de populairste namen, bijzondere namen, hippe namen met lettergreep: je vindt hier van alles. Nederlandse voornamen staan bruikbare namen.


Niet verbazend dus dat dit land ook bol staat van de prachtigste babynamen. Wij hebben er speciaal voor jou op een rijtje gezet ter .

Op zoek naar een hippe jongensnaam? Kijk bij Made for Moments naar de allerleukste! Rifka heeft ook een uitgesproken stoere klank, evenals relatief zeldzame namen als Nanouk en Sil. Meer stoere meisjesnamen hieronder! Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam.


Ben jij in verwachting en op zoek naar een originele voornaam? Wie weet, word je verliefd op een van deze unieke voornamen! Ook kiezen ze wel bepaalde Franse . De leukste, hippe en meest bijzondere babynamen voor meisjes die wij zijn tegengekomen in de bestellingen van onze geboortekaartjes over de laatste jaar . Krijgen jullie een dochtertje? Zijn jullie op zoek naar de allermooiste, - liefste of meest speciale naam?


Bekijk hier leuke meisjesnamen. Van Brandy tot Jillz: deze drankjes schopten het tot babynamen. Maar dat zijn de zeldzame gevallen. Deze vrij zeldzame meisjesnaam lijkt een duidelijke herkomst te hebben, namelijk. Zoek je een Bijbelse babynaam of wil je weten wat jouw naam betekent?


Naam, Inclusief, Aantal, Eerste vindplaats OT, Eerste vindplaats DC, Eerste vindplaats NT. Jaäkan, Kronieken 1:42.

Jaäkoba, Kronieken 4:36. Ben je op zoek naar een mooie Portugese jongensnaam voor je baby? De naam van mijn jongste zoon is op zich geen zeldzame naam . Friese jongensnamen en meisjesnamen. Hieronder vind je een overzicht van de unieke baby namen op Brabbels. Solange, zeldzaam juweel.


In de tijd van de Romeinen was koraal een kostbaar en zeldzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts