woensdag 8 juni 2016

Serviceflats linkeroever

Serviceflats linkeroever

Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. U leeft bovenal zelfstandig en kiest zelf in welke mate onze medewerkers u helpen. Er staan flats zowel te koop als te huur. Contacteer ons voor een . Aantal serviceflats (in complex):.


Serviceflats linkeroever

Serviceflats Emile Verhaeren. Neem dan contact op met onze klantendienst op het . Maak kennis met onze nieuwbouw serviceflats. Linkeroever 1serviceflats in gebouwen types dienstencentrum. Het InterGenerationeel project LinkerOever (IGLO) wil de sociale samenhang. Eerdere fases van dit project omvatten al het bouwen van serviceflats en een . Moderne serviceflat : klaar om te bewonen of te verhuren!


Intergenerationeel Wonen LinkerOever (IGLO). Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. IGLO staat voor InterGenerationeel project LinkerOever , dat naast een sporthal, ook kinderopvang, handelsruimte en serviceflats zal herbergen . Sinds eind februari wordt de buurt rond het Bosuilplein, en in het bijzonder de daar gevestigde serviceflats , geplaagd door woninginbraken.


Erfgoed met een toekomstwaarde Find myself a city to live in iglo serviceflats linkeroever de smed vermeulen architecten foto filip . Werken N- Bereikbaarheid vanuit Beveren. In het nieuwe gebouw bevinden zich ook extra serviceflats : het zijn. Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts