woensdag 17 februari 2016

Nederlandse namen betekenis

We hebben ze allemaal voor je op een rij, meestal met de betekenis van de . Aalbert, Schitterend door adel. Op betekenis namen vindt u een compleet overzicht van alle namen en hun betekenis , statistieken, varianten en zoek resultaten. Herkomst en betekenis Saar.


Hieronder vind je alle Oud Hollandse namen uit onze databank en de betekenis ervan.

Wil je een uitgebreidere beschrijving en meer achtergrondinformatie? Lijst van voornamen kan verwijzen naar:. Kijk ook eens op ons babynamen blog, inspiratie genoeg!


Je vind hier een lijst met meisjesnamen met betekenis , vindplaats in de Bijbel en. De betekenis van een naam is ook belangrijk maar wordt niet altijd gecheckt. De naam Adora heeft verschillende betekenissen , die sterk met elkaar te maken hebben.


Bijbelse namen zijn nog altijd geliefd onder jonge ouders. De complete gids voor het begrijpen en vertalen van Chinese namen en hun betekenis !

Inclusief de meestvoorkomende Chinese voornamen. Alle leuke jongensnamen van jaar staan hier bij elkaar. Hippe, stoere, trendy en lieve namen voor een zoon ter inspiratie. De leukste jongensnamen ! Arthur is voor het eerst de meest populaire jongensnaam voor pasgeborenen in België. Bij de meisjes steekt Emma er jaar na jaar met kop en . Denk hierbij aan scheldwoorden, bespottelijke namen of een naam die bestaat uit veel.


Lees de betekenis van alle namen op NamenBetekenis. Al jaar de zoekmachine met betekenis. Waar komen de namen van onze maanden vandaan?


De opvallendheid kan zitten in betekenis , klank of persoonlijke associatie. Op deze pagina staat van alles - van onbekende namen tot meisjesnamen uit de Top 500. Verkleinwoord van Averill: Vechten tegen zwijnen.


Kent u echt uw familienaam ? Ontdek de betekenis en oorsprong van uw naam op een kaart. Zijn namen zoals Kenji en Killian je een tikkeltje te exotisch voor je ongeboren zoontje? Nederlandse benamingen als herfstmaan .

Wij verzamelden prachtige klassieke . Spring naar Betekenis familienamen - De oorspronkelijke betekenis van onze familienamen wordt verklaard in. Griekse jongensnamen en de betekenis hiervan. Een flinke greep uit de Germaanse namen die in de Lage Landen en omstreken gedragen werden. In het dagelijks leven zorgt de naam voor onderscheid tussen de.


En veel achternamen zijn. Het Joint logistic Support Ship heeft de naam Karel Doorman en . Con Domen of Sam Bal ze . Ben je op zoek naar een mooie Turkse meisjesnaam voor je baby? Zelfs de kleinste bacterie of het kleinste insect. Dit woord komt in deze betekenis ook voor in het Afrikaans en onder.


Alle kattennamen en poezennamen vind je bij ons. Een handig overzicht op soort of geslacht. Kies snel een leuke naam met betekenis ! Als een beroepsnaam vergezeld wordt van een bijvoeglijk naamwoord ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts