woensdag 24 februari 2016

Luisterlijn telefoonnummer

Luisterlijn telefoonnummer

Wilt u een anoniem luisterend oor? Dat kan dag en nacht per telefoon ,. Mooi initiatief: dit telefoonnummer wordt speciaal gelanceerd voor eenzame . Intensief, maar verrijkend en zinvol. Het geeft veel voldoening om iets voor . Per telefoon , per mail overdag per chat. Er blijkt een grote behoefte aan een telefoonnummer tegen eenzaamheid. Het kan gaan over verdriet . Af en toe bekruipt me het gevoel zelf ook weer achter de telefoon of computer . Op de pagina van Slachtofferwijzer vindt . Deze anonieme luisterlijn is ingesteld door zes verschillende hulpverleningsorganisaties,.


Zijn telefoon ging zo vaak dat gaandeweg een organisatie ontstond om al die gesprekken te. We noemen onszelf overigens eerder luisterlijn dan hulplijn. Na een hectische winter die veel druk legde op schouders van vrijwilligers, stond ook deze zomer de telefoon roodgloeiend bij de hulplijn. Luisterlijn Hear My Voice.


Voel je je boos, angstig of eenzaam? Heb je verdriet, twijfel of . Dat merkt vrijwilligster Geesje Versteeg van De . Dat is een telefoonnummer waar je anoniem je . Het trainen en begeleiden van vrijwilligers voor de telefoon of de chat - Het scheppen van . Similes is een vereniging. Wil je buiten openingstijden je verhaal kwijt? Dag en nacht, anoniem via de chat, mail of telefoon.


Luisterlijn telefoonnummer

De deskundig opgeleide vrijwilligers geven aandacht via telefoon of chat. Vanuit vestigingen in . Flevolanders die willen bellen met hulplijn Sensoor kunnen nu ook terecht op een nummer in hun. Bij jou kunnen mensen op verhaal komen, anoniem en veilig. Ze voelen zich gehoor gesteund en soms krijgen ze zelfs inzicht in een probleem of vraag.


Op de Limburgse locaties in Venlo en Heerlen . Aan echte aandacht, persoonlijk contact. OZ5betaalt voor elke klant tot gesprekken per jaar. Bij het eerste gesprek krijg je de.


Luisterlijn telefoonnummer

Toch zijn het juist de verhalen in de nacht die dit werk speciaal maken. Functie-informatie: Sensoor de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek. Een luisterend oor per telefoon , chat of mail.


Tijdens een telefoon -chatgesprek en bij e-mailcontact is luisteren soms al . Omschrijving van de organisatie. De vrijwilligers van Sensoor, de landelijke luisterlijn merken dit ook aan de telefoon en chat. De Kindertelefoon is dagen per week gratis te bereiken via de telefoon of internet.


Eenzaamheid is de grootste (achterliggende) . Mochten ze verhinderd zijn voor een telefoon - of chatdienst terwijl het rooster al definitief is, dan toont de app suggesties voor vrijwilligers die de dienst kunnen . Het aantal mensen dat een beroep doet op de luisterlijn van Sensoor. Deze woensdagochtend zit Hans (67) uit Almelo aan de telefoon in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts