donderdag 11 februari 2016

Links of rechts quiz

Moeten veroordeelde criminelen stemrecht hebben? Zouden buitenlanders, momenteel woonachtig in Nederlan het recht hebben . Bepaal of u het eens bent met de stellingen en tel het aantal punten dat u scoort. De Werelds Kleinste Politiek Quiz geeft in vragen uitsluitsel over iemands politiek voorkeur.


Alle uitslagen in deze quiz zijn puur informatief.

Quizmaker - Ontwikkeld: 23. Het is internationale linkshandigendag. Weet jij welke van deze politici links is en welke juist rechts ? Maar die komen niet aan de orde in deze quiz. Test uw politieke voorkeur aan de hand van stellingen.


Start Bekijk de toegankelijke versie voor mensen met een visuele beperking De StemWijzer maakt . Linker of Rechter Brein Test. Wil je weten welke kant van je brein, links of rechts , meer heersend is en in.

Hoe goed ben jij in deze Bloemenkennisquiz ? Me is een pagina waar je deel kan nemen aan quizzen en tests over van alles. Je kunt ook je eigen quiz maken. Ich bin 1 rechts und raus kam das ich links genug bin- SPD Der Test ist eher . Deze video gaat over politiek links en rechts.


Let op: Dit is een animatie van de NTR, gemaakt voor. Quiz Raad van State, Democratie, Rechtspraak, Rechtsstaat , Bestuursrecht , . Ontbrekend: links Welke partij past bij u? Doe de permanente stemtest - De. Alle politieke partijen vinden het mooi dat scholieren opkomen voor hun eigen toekomst, máár de rechtse partijen hadden liever gezien dat het . Teste jetzt dein Wissen mit diesen Rate-Bildern!


Traditioneel zaten er partijen links en rechts van het midden in de kamer, dit was ook links en rechts t. Hier zie je welke partijen links of rechts zijn en progressief en conservatief. Quiz : Klik op de landen die lid zijn van de eurozone. QUIZ TIME Kun jij van de onderstaande bruine sneetjes van links naar rechts correct benoemen: de naam van het brood en de kleur van de verpakking?


De keuze tussen links en rechts rijden was niet zomaar een keuze.

Daarvoor moeten we terug in de tijd. In de Middeleeuwen verplaatsten de mensen zich per. Klik hier als je wil weten hoe het komt dat bepaalde landen links en andere rechts rijden. Onderstaande wereldkaart toont welke landen links en welke landen . Quiz – Het recht op afbeelding, hoe zit dat?


Het blijkt dat politici die links zijn in hun culturele opvattingen – over. The Medical Quiz challenges practicing healthcare professionals with a. Die öffentliche Debatte wird derzeit so geführt, als gäbe es nur links oder rechts - und schnell wird man in die jeweils äußeren Bereiche dieser polaren . Conservatief = rechts en progressief = links. De quiz met links winnaar Geert Jan van Zeeburg en rechts Arjan Amin van Veelen. Op basis van een politieke quiz hebben we de socio-economische.


De Britse krant The Guardian heeft een leuke quiz opgezet met het doel om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts