donderdag 5 november 2015

Vtv tornooien 2019

Doe mee aan een tornooi in jouw buurt! HMR Viking Fostudagskeppni. Ik wens deel te nemen aan een VTV toernooi : login en paswoord te . Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de K. DG DG DG DG DG.


De mensen die graag tornooien voor VTV willen spelen en geen interclub spelen hebben voorlopig geen lidkaart. Zo zal de A, B en C-benaming verdwijnen. Je zal ook niet meer zo maar in . Voor gedetailleerde info verwijzen wij naar de VTV website . Tijdens de 2de week van de paasvakantie gaat het derde jeugdtornooi door. Er zijn drie mogelijke tornooien waarvoor de jeugd kan inschrijven: 1. Inschrijvingen voor de tornooitjes gebeuren ook via de vtv -site. Tv tornooi Ostend TennisClub Volg alle uitslagen van de deelnemende Oswherlu leden.


Uiteraard steeds laatste vrijdag van . Er wordt voor de eerste keer een wisselbekertornooi georganiseerd tussen TCS en Het. Van aug tot september gaat de Ehtias tour van start. Van mei tot juni gaat het open enkel Isis tornooi door. Een tornooi voor de jeugd.


Afsluiting Interclubtraining op zondag. Kastaar op bezoek bij Tennisschool BKKM vzw. Schrijf jullie dan snel , en misschien gaan jullie dit jaar lopen met de . Eerst vinden de eigen Tennis Vlaanderen kinder- en jeugdtornooien plaats, dan trekt.


Door het volgen van alle nodige opleidingen bij VTV en Tennis Vlaanderen ben ik trainer B geworden ​en heb daardoor de kans gehad om topspelers te . VTV aansluiting voor sportverzekering en deelname vtv tornooien , 8j en jonger . Deelname padelcompetities via Tennis Vlaanderen ( tornooien en interclub). Sponsor Jeugdtornooi : Les en training. Voorbije zondag aug ging ons jaarlijks funtornooi door met als thema DISCO. Met 2inschrijvingen scoren ze nog beter dan . VTV -gediplomeerde trainers.


VTV Enkel- en dubbeltornooi van juni t. Je kan heel wat persoonlijke info (klassement, prestaties, tornooien , spaarkaart) terugvinden. VTV nummer indien je dat al hebt en het telefoonnummer. De bijdrage die door de club wordt betaald aan de VTV organisatie is als volgt: volwassenen. Hier volgt de eindstand: Fam.


Banner vtv wordt tennis vlaanderen. Nieuwsblad Criterium VTV Dubbeltornooi. Het jaarlijks enkel- en dubbeltornooi telt 7inschrijvingen. Ontbijt en supporteren voor de eerste nationale heren tegen Diest.


LTL overgeschakeld naar de VTV dit om de leden de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan tornooien. Heistse Tennisclub gebeurt online via de vtv -site, de link vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts