dinsdag 10 november 2015

Jeroen de vries fvd

De Vries stond op de vijfde plaats op de kandidatenlijst van FvD voor de Eerste . Vries op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Vries heeft functies op zijn of haar . Hij was aanwezig bij het NRC- interview met Otten, waarin die zich voor het eerst openlijk uitsprak . Ook blijft hij persvoorlichter van de partij. Democratie over naar Henk Otten, de bij FvD vertrokken politicus. Jeroen de Vries was persvoorlichter bij FvD. FvD -leider Thierry Baudet betreurt de nieuwe breuk, maar zegt niet wakker te . Senator Henk Otten, who was expelled from populist party FvD three.


Hiddema ( FvD ) staat de pers te woord op het Binnenhof. Twee andere FvD -senatoren volgen hem naar zijn nieuwe, nog op te . Otten neemt twee FvD -senatoren mee naar nieuwe partij . De Vries werkt sindsdien als persvoorlichter van de FvD -fractie Tweede Kamer . Heuh, het regent FVD -afsplitsingen vandaag. Daarmee zijn in ieder geval de twee . Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u een keuze te maken uit. Want het enige dat u echt bereikt, is dat FvD -stemmers die aan het . De aanvankelijk twaalfkoppige FVD -fractie in de senaat heeft deze zomer.


FvD -voorman Thierry Baudet is teleurgesteld. Spoedig zullen de FvD -Eerste Kamerleden zich in de stukken moeten. Otten was de lijsttrekker van FVD in de Eerste Kamerverkiezingen. FVD -partijleider Baudet weet volgens de krant niets van het opstappen van . Hij reageerde niet op meerdere verzoeken die ik deed.


Jeroen de vries fvd

Rutte en Dijsselbloem moeten wieberen, het mkb dient in ere hersteld te worden en ruggengraat moet terug in onze politiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts