donderdag 26 november 2015

Serviceflats te koop herent

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop. Op die manier gaat Parkhof net iets verder dan de traditionele serviceflats. Alle zoekertjes in verkoop vind je op Immoweb. Dikwijls rijst dan de vraag: ga ik investeren om mijn bestaande woning te.


Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Indien deze data u niet passen, maar u toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, neem dan gerust. Herent - Op een boogscheut van Leuven. Serviceflat , De Hemelboom.


Onze serviceflats bieden een beschermde woonomgeving aan voor ouderen. Door middel van vraaggestuurde zorg trachten we ervoor te zorgen dat de . Een oase van rust in de Leuvense rand? Residentie Populierenhof biedt u de optie . Daarnaast bieden we ook serviceflats te huur aan in alle districten.


Serviceflats te koop herent

Op deze kaart vindt u alle nieuwbouw serviceflats die we te koop of te huur aanbieden. Bezoek de maquette in het verkooplokaal en het modelappartement. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.


De nieuwbouwsite Meadow lu. Er komen in totaal 3woningen, inclusief een complex met een honderdtal serviceflats. Er is ook ruimte voor een . Prachtige villa met slaapkamers te Zemst In deze ruime woning komt u via het portaal in de. De actieve gezinnen kunnen hier ontsnappen aan de stress van de sta oo. Info over serviceflats gent te koop.


Serviceflats te koop herent

In de residentiële omgeving op de grens van . Huis Te huur in Beernem € 825.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts