dinsdag 3 november 2015

Grafstukken modern

KAMPERZEEDIJK – In samenwerking . Maak met groen, bolletjes, takken en voorjaarsbloemen een prachtig bloemstuk en haal daarmee de lente alvast in huis. Het nieuwe frisse groen, mos en . Groei en bloei de Langstraat geeft op donderdag april aanstaande een gezellige workshop bloemschikken. Heb je ook zin om met leuke .

Hieronder staan voorbeelden van boeketten en bloemstukken die ik gemaakt heb. Uitbundig voorjaar met veel rozen. Warmond – De deelnemers van de Zonnebloem konden zich dinsdag weer creatief uiten door een bloemstukje te maken.


Verzameld door dirgnienre op Welke. Als het aan Marchien van den Berg ligt wél. Want het mag dan wel vriezen, met haar bollencreatie haalt zij alvast het voorjaar.


Wil jij deze Lente ook al je Creativiteit uit de kast halen om je huis vrolijk. Een bloemstuk gemaakt door LiliVerde met materialen van Intratuin Maastricht.

Kom eens een workshop bloemschikken volgen bij Amfore Bloembinderij. Je gaat aan de slag met groen en bloemen en leert de kneepjes van het vak van Bart . Het voorjaar nadert en Pasen duurt nog maar een paar weken, tijd voor een mooi voorjaarsbloemstuk op tafel. U kunt dan genieten van uw zelfgemaakte bloemstuk.


Bekijk meer ideeën over Paasdecoratie, . Zoals altijd bij de workshop bloemschikken was het weer volle bak. Pietsje Andringa en haar dochter Jolanda hadden een mooi bloemstuk . Verschillende workshops tekenen, schilderen, creatief én bloemschikken. In een hoge glazen vaas maken we onderin een klein tuintje met een broedend vogeltje, mos,. Deze pin is ontdekt door Riny Visser. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Bloemstukken , kransen of iets compleet anders…. Op het programma staat een voorjaarsstuk! Om je aan te melden voor deze workshop, . Onder begeleiding van Elly Bokkers maakt u een verrassend bloemstuk met mooie voorjaarsbloemen.


Opgeven tot april bij Elly. Bloemen Versieringen, Binnenshuis .

Klik op foto om te vergroten . En vind je een bepaald onderwerp minder leuk, dan kun je in overleg altijd wat . Kronkeltaken, aspidistra bladeren, buxus, . Workshop – Ontluikend Voorjaar. Labels: Avalanche Germini Ranonkel . Vorige week volgde ik een workshop bloemschikken bij Anita in. Fleurige inspiratie en bloemencreaties om zelf te maken. Uitleg van benodigdheden en hoe deze stukken te maken. Bloemschiklessen voor KVLV Geel Punt gegeven door Mieke Homblé.


Het voorjaar hangt wel letterlijk in de lucht met dit bloemstukje dat eenvoudig zelf te maken is. Dit is wat je allemaal nodig hebt. Lente open dag – workshops bloemschikken – zondag februari van 10u – 17u.


Neem een berkenstammetje van . Eerst en vooral wil ik iets vertellen over het bloemschikken en de bloemsierkunst. De bloemsierkunst is een . Wilt u iedere drie maanden uw favoriete bloemschik magazine thuis ontvangen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts