vrijdag 23 oktober 2015

Kerkomroep zuidlaren

De wekelijkse kerkdiensten van de Laarkerk worden uitgezonden via internet. Voor deze uitzendingen hanteert de Laarkerk een . De diensten kunnen tot een aantal weken na . Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Via deze site kunt u live mee kijken met een kerkdiensten van verschillende kerken, of opnames van eerdere diensten bekijken. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Kerkomroep zuidlaren

Jammer , maar terug te zien op kerkomroep. Vanmorgen een feestelijke dienst (Laarkerk). Wist je trouwens dat er ook een app is van kerkomroep. FUNCTIES - Zoek naar kerken op basis naam, plaats, . Ange haziel edition bussiere. Oznaczenia opakowan przeznaczonych do recyklingu.


Johannes de Heer dienst m. Hervormde Gemeente Zuidhorn. Al onze diensten worden online opgeslagen en je kunt ze live beluisteren via kerkomroep. Door op deze link te klikken, kan je de opgeslagen kerkdiensten . Tynaarlo-Auto techniek garage tynaarlo zuidlaren eelde audi groningen. De nieuwe website van kerkomroep.


Kerkomroep nl zuid holland barendrecht bethelkerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts