donderdag 22 oktober 2015

Kerkdienst gemist gelderland

Luister of kijk naar 2kerken in Gelderland. Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Bekijk of beluister live kerkdiensten of opnames.


Kerkdienst gemist gelderland

Handig voor op vakantie, in het ziekenhuis of als je aan huis . Een overzicht van de afgelopen weken. Klik op Gelderland en daarna op Asperen. Voor het terugluisteren van de kerkdiensten in Drachten klik hier. JSN Decor is designed by JoomlaShine.


Meeluisteren met de diensten kan via de website kerkdienstgemist. Dit geldt alle leden van de gemeente. Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkhei volgt u. Noord Brabant en een deel van Gelderland.


Naast de kerkdiensten op zondag zal er door de jonge gemeente gewerkt gaan worden aan de. Inmiddels kunt u de diensten live volgen via beeld en geluid. Door de provincie Gelderland aan te klikken op het landkaartje komt u bij . Surf naar de website kerkdienstgemist.


Noordam, Nieuwendijk (Voorbereiding H. Avondmaal). Het is een website voor het beluisteren van kerkdiensten. Wat u op deze website kunt beluisteren zijn rechtstreekse uitzendingen en voorgaande uitzendingen. Informatie over kerkdiensten , kerkelijke gemeenten en predikanten.


Op deze site vindt u actuele informatie over kerkgebouwen, kerkelijke gemeenten, . Het aantal kerken binnen onze gemeente die de kerkdienst via internet uitzend groeit. Wilma Onderwaater neemt beroep . Gelderlanders kiezen steeds vaker voor groene stroom uit Nederland. Haverkort Quintet bij Jazz in Hattem.


By using and further navigating this . Kerkdienst met Mannenkoor Looft den Heere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts