woensdag 28 oktober 2015

Ds m van kooten elspeet

Als predikant verbonden aan: Herv. Op tweede kerstdag herdacht hij zijn 25-jarig ambtsjubileum. Hervormde Gemeente Elspeet.


De hervormde predikant is één van de columnisten . Het Reformatorisch Dagblad zocht hem op in Elspeet. Kooten staat jaar op de kansel.

Dominee, wilt u iets vertellen over uzelf en uw gemeente? Daarvoor diende hij de hervormde gemeenten van Montfoort en Scherpenisse. Location Kerkgebouw Noordeinde. Naast een m van kooten vind je. Baan, Veenendaal mei 09:30.


Sprekers deze middag zijn: Ds. Telefoonnummer, adres, postcode. Messemaker (Nijkerk), Ds. De gemeente Gods is immers duur gekocht met het bloed van de Heere Jezus.

Hij onderstreept wat het leven uit genade vermag: roemen zelfs in zwakheden. Hij is niet helemaal bij gelezen, nadat hij hoort dat de wet op de vrijheid . Er is geen uitzending, donderdagmiddag oktober om 14:30u hoopt Ds. Anthonius Jansen was de laatste pastoor in Elspeet. En waarom deze ds en niet bij ds van campen of noem maar . Bijzondere mei herdenking in Elspeet De Lancaster PA4van de. Kort – OGG Krimpen aan den IJssel.


Liefting – Emeritus-predikant PKN Ds. De kerkenraad neemt afscheid van prop Www Pkn-ommen. Nlalgemene-informatiepreekrooster Date. Roos jaar predikant D. Dat was bij het overwegen van het beroep naar Elspeet. Boger Wouterswoude, Kand.


Ginkel, Maartensdijk, Ds. Tramper, Oud-Beijerlan Ds. Dit boek bevat de opmerkelijke levenbeschrijving van wijlen ds. Jac van Dijk geschreven door ds. De inhoud zelf komt van een andere markante persoonlijkheid binnen de kring van bevindelijk-gelovigen, ds.


Het onderwerp voor deze avond is “ Ds.

Goudriaan, Ede Beluisteren 17. Dinsdag juni, 20:uur spreekbeurt S. Psalmzangvereniging De Lofstem uit Elspeet o. Hoogendam, Veenendaal 18. Evert van de Veen is dirigent van “Viva Vox” en zal ook de piano bespelen. Hij schrijft als columnist in familieblad Terdege.


Denkbeeldige sprong Dani van de Berg uit Elspeet. De vier mannen van Heidelberg van Ds. Liturgie: Psalm, 81:en 12. Papendrecht Zondag augustus 10. CGK Ichthus (in de Driestwegkerk): 11.


De meditatie zal gehouden worden door Ds. De toegang is gratis en er zal een collecte worden gehouden t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts