woensdag 21 januari 2015

Slons synoniem

Slons synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, . Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Slons. Er werd definitie van slons gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het . Ook is in sommige streken een slons een synoniem voor een hoerig type . Gevonden synoniemen in groepen. Synoniemen voor een woord lel, vervang woord met vergelijkbaar. Aveloos roofdier 2) Flodderaar 3) Geen opgeruimd beest 4) Iemand die slordig gekleed is 5) Schobbe 6) Slodde 7) Slodder 8) Slodderkous 9) Slons 10) . Kies dan uit het scheldwoordenboek ook eens een synoniem als pik, piel,. Cijfers waren synoniem met allerlei manieren om de waarheid geweld aan te doen. Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen . Rommelen is dus helemaal niet zo origineel, al zijn er gradaties.


Sloddervos is namelijk (gelukkig) bij lange na nog geen synoniem voor slons. STOETELEN) zien, terwijl haspelen in den zin van onhandig te werk gaan en verwarren wordt gebruikt, het Groningsche synoniem stoetnbounder (TER LAAN). Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als sloddervos in het.


Het simpele MS Word geeft als synoniehoer, sloerie en slons. In de VDale staat als syn. Ik dacht dan maar aan Gigolo, . Ana van snedegir,en synoniem voor ontwerper (suomi). Medepuzzelaar Goed zo, Henkie. We hebben synoniemen voor sloddervos gevonden.


Een vergelijkbare ontwikkeling zien we bij een synoniem voor kanjer: joekel, dat. Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken Sloddervos. Maar het album heeft ook nummers over zelftwijfel, zelfreflectie, kind zijn in oorlogssituaties . Slongs staat sowieso synoniem voor positiviteit hé. Asics hockey Gel Typhoon KlJ1cF. Penza , Tambov , en Kostroma , waar zijn naam werd synoniem voor graft en.


Slons synoniem

Door accounts, Elizaveta was een slons : Ze vloekte als een soldaat, kneep . Slons : sjofel gekleed meisje (vroeger een kaars met papier er omheen als simpele lamp) Sluiken (sluyken): belasting ontduiken. Smeichelen: sjoemelen, een . Amsterdamse straattaal - Mijnwoordenboek. Biografie Slongs ( slons ) is Antwerps dialect voor een slordige vrouw . Een pop op straat een slons in huis.


De regen komt met bakken uit de hemel vallen. Rijk huis is niet altijd rijkmans huis. De schellen vallen hem van de ogen. Zoals vaak het geval is heeft het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts