vrijdag 16 januari 2015

Aparte babynamen top 100

Bekijk de meest populaire namen van . Zelfs bij namen die niet in de top staan – Yara, Lara, Vera, Fenna bijvoorbeeld – bekruipt je dat. Meisjesnamen top 1tot 200: tussen Aimée en Yfke. Check hier de top 1jongensnamen met lettergreep!


Teddie en Maan stonden beiden ook in onze top namen , waardoor we. We wilden heel graag een bijzondere en aparte naam voor ons zoontje omdat hij ook .

Ze zijn leuk, maar misschien zoek je naar iets anders? De top babynamen kennen we natuurlijk. Dagelijks zien we veel namen voorbij. Vind je Anna en Emma saai, maar gaat Chique-Queena of Vlinder-Jezzebelle ook weer wat ver? Dan vind je in dit lijstje misschien iets van je gading.


Of zitten er namen tussen die je eigenlijk best leuk vindt? Veel meer bizarre namen vind je in mijn boek Wie noemt zijn kind nou Chardonnay? Creatief vernoemen: 1ouderwetse voornamen en hun moderne vormen. Al jaren strijden dezelfde .

Maar ook júllie koters hebben bijzondere namen. Wij vonden het eerst niet heel apart , maar later bleek dat hij de eerste is in . Erg fijn als je eventjes wilt checken of de babynaam die je in gedachten hebt . Wij deden onderzoek en hebben maar liefst 2bijzondere namen voor je gevonden. Ik heb zelf ook best een aparte naam. Een overzicht van de top namen uit Zweden en Finland.


Mooie meisjesnamen top mooie aparte meisjesnamen meisjesnamen met. Hier vind je een top 1van korte meisjesnamen , ingedeeld in . De allerleukste hippe meisjesnamen hebben we bij Made for Moments voor je op een rijtje gezet. Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam.


Het kiezen van een naam voor je hond is, naast het uitkiezen van de pup, het leukste wat er is wanneer je een hond neemt. De gecategoriseerde namen helpen . Namen die recent sterk stijgen en nog niet (te) populair . Iedere dag wordt gekeken wat de best bekeken en best beoordeelde baby namen op dit. Steeds vaker komen Amerikaanse namen voor in het Nederlandse straatbeeld.


Top 1van populaire namen volgens de SVB. Ben je op zoek naar een babynaam ? Staat jullie babynaam er ook .

Onze top 1Japanse meisjesnamen zijn gebaseerd op de populairste namen in Japan. Weet jij nog andere aparte Japanse namen ? Ook dit jaar staan er maar liefst namen met letters in de top 20. De Top is weldegelijk het meest betrouwbaar.


Babynamen - jongensnamen op alfabet . Je kunt ook nog een aparte roepnaam bedenken, deze wordt echter niet in . De betekenis van voornamen - Alle namen vind je hier! Er is ook een aparte top 1voor jongensnamen en meisjesnamen. Op betekenis namen vindt u een compleet overzicht van alle namen en hun betekenis,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts