dinsdag 13 januari 2015

Serviceflats te koop lokeren

Zoek een serviceflat op postcode. Hof Ter Clipsen erkende assistentiewoningen te huur in LOKEREN. Alle zoekertjes in verkoop vind je op Immoweb. Prachtig en betaalbaar wonen voor senioren.


Serviceflats te koop lokeren

Service flat te koop Lokeren. Seniorenresidentie Park van Hillare aan de Hillarestraat te Lokeren omvat 1erkende . Onze medewerkers stellen alles in het werk om de bewoners de best mogelijke hulp en verzorging te bieden. Hof ter Clipsen is een seniorenresidentie die zal gelegen zijn in de . Handelszaak te koop in Lokeren voor € 3. Residentie de Dome te Sint Niklaas met een capaciteit van service flats et wiens . Zemst te koop nieuwbouw assistentiewoningen serviceflats op topligging in het centrum. SERVICEFLAT MIDDEN IN DE STAD KLEIN MAAR KNUSzeer licht,living met open.


Oost Vlaanderen met: fotos, ligging en nog meer. Appartement te koop LOKEREN. Bij Van Hoye Vastgoed kan u vastgoed kopen of verkopen en huren of verhuren in alle prijsklassen bij. Ook voor bijna energie neutrale woningen, luxe appartementen, service flats en zorgwoningen hebben we heel wat keuze. Kasteel Van Duyse staat opnieuw te koop ( Lokeren ) - Het Nieuwsblad.


Spruyt het dagelijkse management voeren in het kantoor in Destelbergen. Wij blijven klaarstaan om u met dezelfde gastvrijheid en vakkundigheid te bedienen. Bekijk alle te koop in Jandrain-jandrenouille in één overzicht bij Axel Lenaerts!


Het programma omvat units : appartementen (waarvan serviceflats ), duplexen, . De assistentiewoningen worden eerst te koop aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts