dinsdag 12 augustus 2014

Tennis vlaanderen jeugdinterclub

Iedereen vanaf jaar kan vrij deelnemen aan de volwassen interclub. Spelers behorend tot Ukunnen deelnemen indien ze punten of hoger geklasseerd. Gewest, Datum, Locatie, Meer info.


Interclub spelen, geeft je echter de mogelijkheid om de tennissport ook eens als. Tennis West-Vlaanderen, Sint-Andries. De Jeugdinterclub wordt gespeeld volgens het algemeen reglement van de.

De organisatie gaat per leeftij . De kampioen van elk gewest speelt de Eindronde Jeugdinterclub. Zowel de 9-jarige als de . Deze spelers kunnen ook deelnemen aan de jeugdinterclub en jeugdtornooien. Om tot een correcte berekening van het lidgeld te komen, moeten alle . Interclub is een competitie waarbij tennisclubs het onderling tegen mekaar opnemen.


Voor onze club is dit in feite regionaal beperkt tot West - Vlaanderen. De deelnemende spelers moeten dan wel tijdig hun lidgeld betalen. Alle jeugdspelers die wintertraining hebben gevolgd en .

Onze Jeugdinterclub ploegen doen het goed! Ook over de jeugdinterclub kan alles te weten komen via deze link. Zeker niet vergeten jong geweld om jullie in te schrijven voor de JEUGDINTERCLUB via deze link,. Deze gaat door op TC Beckhand (Beveren-Waas).


In de jeugdinterclub strijd je samen met je ploeg tegen andere clubs. Dit kan men raadplegen op de website van tennis Vlaanderen. Enkele cijfers: 4clubs, 8. Algemene punten jeugdinterclub. Voor Uzijn de miditennis reglementen van toepassing.


TENNIS VLAANDEREN PRE KDT training Grand Slam Tienen. Volgens Clement speelde zijn tegenstander zelf “veel te hard”. Dit wordt nog onderzocht door de verantwoordelijke van tennis Vlaanderen J. De tennisclub in Diksmuide. Bij de jeugdinterclub Ukomt er een tussenafdeling. Inschrijven voor jeugdinterclub is dus een engagement voor de jongeren en . TC For Ever is alom gekend in de Vlaamse tenniswereld.


Dit jaar dienen wij opnieuw onze kandidatuur in voor Jeugdvriendelijke tennisclubs in Vlaanderen. Reglementen Interclubreglementen Jeugdinterclub Dubbelinterclub. TC Kortemark voor de nodige sfeer.

Indien je wil deelnemen aan de jeugdinterclub moet je dit tijdig laten weten aan. De jeugdinterclub competitie zal starten op april, voor de senioren op april. De aansluiting bij tennis Vlaanderen voor onze leden is verrekend in het . Onze interclubteams met hun kapiteins: JEUGDINTERCLUB (met hun spelers). AZUA zaal: de tennisschool en de jeugdinterclub op woensdag heeft steeds. Feedback vanuit de club zelf.


RENT A CAR JEUGDINTERCLUB - OOST-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts