vrijdag 1 augustus 2014

Te koop serviceflat

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Service flat te koop , Antwerpen (Provincie). Bekijk onze tips en het aanbod! Slaapkamer, bewoonbare oppervlakte 56m², privaat terras 5m².


Aankoop van een berging en . Gelegen op 2de verdieping bevindt zich in Zorgresidentie De Eglantier deze serviceflat die uitermate toegankelijk is voor zowel senoiren, andersvaliden en. Wie zich (nog) niet geroepen voelt om zelf in een serviceflat te wonen, kan deze in afwachting dus . Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt . Uitstekend afgewerkte en erkende serviceflats.


Een uitstekende investering, zowel voor eigen gebruik als investering. Deze serviceflat is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met een trap of de lift en meet 75m2. Er is een living met balkon, uitgeruste keuken. Residentie Ten Eeckhoute - Residentie met diensten, gelegen in het hart van Brugge, en omgeven door een unieke tuin.


Te koop serviceflat

Mooie serviceflat op de gelijkvloerse. Een woning kopen in regio Brugge of je huis verkopen tegen een correcte prijs? We ontvangen je graag in ons kantoor te Ruddervoorde. De woonzorgcampus bestaat uit een . Koksijde – Gelegen tussen in een residentiële wijk, pal in de duinen, vind je La Vigie (uitkijktoren) terug. Dit complex met serviceflats is een parel in zijn soort.


Residentie Ploegdries ligt in het centrum van Lommel, deze serviceflats of assistentiewoningen zijn erkend door de overheid. Knap afgewerkte assistentiewoning te koop in Residentie Keizershof nabij het. Assistentiewoning te koop in schitterende residentie Alegria . Laatste flats te koop in dit reeds opgeleverd nieuwbouwcomplex Alegria in Sint-Niklaas.


Te koop serviceflat

Voorkooprecht overstromingsgevoeligheid. Erkende service-flat in residentie Populierenhof in Heverlee, op een . Je wil een assistentiewoning kopen om er meteen zelf te gaan wonen? Deze kwalitatieve serviceflat is gesitueerd op de tweede verdieping van het prestigieus. Nieuwbouw serviceflat in centrum Wevelgem. Voor te koop staande appartementen verwijzen wij u naar de genoemde makelaars.


Kiezen voor residentie Elsdonck, is kiezen voor zelfstandig leven in een luxueuze omgeving in combinatie met dienstverlening op maat. Heeft u plannen om een pand te verkopen? Neem vrijblijvend contact op! Zemst te koop nieuwbouw assistentiewoningen serviceflats op topligging in het centrum. Rencura, uw vastgoedmakelaar in Gent.


Modern 1slpk serviceflat te Rumbeke. Om je een optimale surfervaring te bieden, maakt onze website gebruik van cookies. Instapklare serviceflat in het centrum van Genk. De eerste serviceflats in Glabbeek zijn zo goed als klaar.


Mensen die interesse hebben om een serviceflat te kopen , kunnen terecht bij de . Maar is dat wel een goede investering? Nieuwe luxe service flats met prachtige zichten te Westouter. Zelfstandig wonen, met respect voor uw privacy in een stijlvolle en . Er stond inderdaad een serviceflat in Bergen.


We hadden geluk, er was een unit te koop. Ik maakte een afspraak om de ruimte te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts