donderdag 7 augustus 2014

Op wie moet ik stemmen

Vanaf jaar kan je mee beslissen over politiek en moet je dus gaan stemmen. Welke partij past bij mij? Wil je het grondiger aanpakken? De StemWijzer test uw politieke voorkeur aan de hand van stellingen. U geeft uw mening over de stellingen.


Op wie moet ik stemmen

Vervolgens ziet u met welke politieke partijen u . De stemhulpen van ProDemos. Vergelijk jouw standpunten met die van de partijen op alle manieren. Ontdek per thema met welke partij jij overeenkomt. Op mei stemmen we voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen.


Gematigde Conservatieven – onder wie verschillende vrouwen – zeggen de politiek vaarwel. Voor het eerst zikavirus geregistreerd dat in . Voor wie is deze stemtest opgesteld en waarom? Het moet voor kiezers duidelijk zijn waar partijen voor of tegen zijn.


Wie vandaag de gang naar de stembus maakt, brengt twee stemmen uit. Eén op een kandidaat voor provinciale staten en de ander op een . Wie in het stemhokje straks alleen maar oog heeft voor de Eerste Kamer doet zichzelf te kort. Op welke partij moet ik stemmen ? Er zijn zoveel smaken dat je nauwelijks kunt kiezen.


En is één smaak wel genoeg? Op maart zijn de Provinciale . Twijfel jij nog waar jouw stem woensdag naartoe moet ? Beantwoord nog geen twintig vragen en ontdek welke politieke partij het best bij jou . Maar hoe kies je nu een partij die bij je past? In dit artikel proberen we jou uit te leggen.


Op wie moet ik stemmen

De mensen op wie je kunt stemmen hebben zich ooit bij een politieke partij aangesloten (of er een opgericht), omdat ze vinden dat dingen anders moeten. EU-onderdanen die in België wonen en minstens jaar zijn, stemmen enkel voor de verkiezing van het Europees Parlement. Je moet je dan wel hebben . Een vijfde van de mensen heeft nog altijd niet beslist voor wie ze morgen gaan stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts