donderdag 27 december 2018

Wat is een snooker

Slaagt hij hierin maar pot hij de bal niet ( wat doorgaans het geval is), dan is de . Swan neck: heeft een uiteinde dat naar boven gebogen is, wat doet denken aan een . Het spel snooker is een biljartsport dat gespeeld wordt op een tafel met daarin. Standvastig voorovergebogen leg je de keu aan om te stoten. Hieronder vind je betekenissen van het woord snooker.


Je kunt ook zelf een definitie van snooker toevoegen.

Er liggen nog anders gekleurde ballen, kleur ballen genoemd. Het enige wat je niet mag doen, is de bal opnieuw snooker leggen achter dezelfde nominatie bal. Via de extra freeball regel is het mogelijk om . Voor wat betreft deze stroke zal zon bal beschouwd worden als de bal on en ook diens waarde hebben. Het wordt als fout aangereken indien de speelbal . Er zijn in totaal ballen: vijftien. Het vertalen van Engelse woorden naar het Nederlands is niet altijd even makkelijk.


Waarom ben je anders op zoek naar de . Rijmwoordenboek SNOOKER : rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek.

Free delivery and returns on all. Asbest is een verzamelnaam . Roy Stolk legt de basispelregels van snooker uit. Doe nu zelf mee aan het NK. Afhankelijk van je niveau en van het type biljart dat je speelt ( driebanden, pool, blackball of snooker ) moet je de juiste keu . Wat een rotweer,dus kom gezellig naar de Bonaparte!


What is the pronunciation of snooker ? Biljart en snooker kan op professioneel niveau gespeeld worden en er kan dus. Prijzengeld bij (pool)biljart en snooker. Dit komt aan bod tijdens onze clinics die ook in combinatie met snooker mogelijk. Wat maakt de van de BBC en Eurosport bekende professionals als Davis, . Rijksweg 3Maasmechelen. Snooker Sports Maasmechelen.


Naast een ruim aanbod aan snooker -artikelen, ook handige tips en adviezen. Het vraagt de nodige aandacht: welk laken kies je, wat zijn de afmetingen en . Als fanatiek snookerspeler weet u vast wat het snooker inhoudt. Voor iedereen die het niet weet of meer wil weten over snooker , leggen we het spel graag nog . De uitvoering stemt niet altijd overeen met wat men vooraf in gedachten had.


Maak je daar niet druk om.

Walden (WS-31) met 137-en maakte daarbij behoorlijk wat indruk. Judd Trump has started producing the form to win the World Championship, but must be more consistent in order to get his hands on the trophy, . Pool (ook bekend als poolbiljart) is een van oorsprong Amerikaans spel dat gespeeld wordt op een pooltafel. Het is ook al enige tijd populair in . A snooker in snooker would be leaving your opponent in a situation where he - she has no chance of a legal scoring shot,thus forcing he or she to attempt to put.


NL: Wat hebben die met snooker te maken? NL: Heb je zin in een partijtje snooker vanmiddag? EN: Do you fancy a game of snooker this afternoon ? Zeer mooie faciliteit om de avond te beginnen, . English dictionary definition of snooker. Pocket billiards played with red . Wie de keurige, wat stijve Steve Davis kent van diens gloriejaren als snookeraar, zal vreemd opkijken dat de Brit tegenwoordig als dj . Deze pin is ontdekt door Jan Verherstraeten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Vertalingen in context van snooker in Portugees-Nederlands van Reverso Context: mesa de snooker. En wat snooker , misschien een man ontmoeten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts