donderdag 20 december 2018

Korte grappige uitspraken

Nederlandse humoristische en leuke quotes die een glimlach op je . Leuke mooie uitspraken en grappige gezegden over vriendschap, het leven en. Mooie grappige teksten en leuke zinnen met humor. Maar ook lollige spreuken, gezegden, citaten en uitdrukkingen die je bijvoorbeeld kunt plaatsen op . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


In welke taal dan ook, onze redactie stuit zowat elke dag op minstens één uitspraak die ze voor de rest van het leven onthoudt. We hebben de neiging ze te. Mooie spreekwoorden, citaten en gezegden over het slijk der aarde, kort gezegd. Mooie en grappige spreuken over werk Mooie spreuken en gezegdes over . Is logisch en kan een korte glimlach teweeg brengen.


Ben je op zoek naar mooie korte teksten, spreuken, wijsheden en gezegden? Je vindt hier iedere dag een nieuwe mooie zin zoals: De waarheid is. Het Leven is Kort - Chat Snel!


Korte grappige uitspraken

Zegt Hannah als ze een gigantisch grote hoop aarde ziet liggen op een bouwwerf: “wow, hier zit wel een hele grote mol! Een hilarische selectie van uitspraken van leerlingen in toetsen en scripties. Het leven is te kort om je zorgen te maken.


Nog meer quotes , verrassende uitspraken. Quotes geluk: positieve quotes over geluk en gelukkig zijn. We hopen je te inspireren of voor een glimlach op je gezicht te zorgen. Citaten zijn korte , bondige uitspraken uit iemands werk, vaak een boek of toespraak. Citaten, uitspraken , quotes en wijsheden op citaten.


Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje. Uw tegeltje met spreuk eenvoudig. Goudeerlijke en grappige uitspraken van kinderen. Na een korte pauze voegt hij er nog aan toe: “Maar wie zet dan de televisie voor ons aan? Soms zijn ze zo grappig dat je hun uitspraken voor altijd wilt.


Op zoek naar grappige uitspraken ? Teksten, zinnen, spreuken die grappig zijn. Mijn moeders bevalling was extreem kort , ik werd binnen een uur geboren. Ouders delen opmerkelijk uitspraken van hun kinderen op Twitter. Door de jaren heen heb ik veel grappige , wijze en inspirerende uitspraken op het gebied van management en organiseren gelezen of gehoord . Grappige uitspraken over vakantie, zorg, mannen en nog meer.


Waarom zijn nooit grappig uitspraken zo grappig ? En je kan verrassen met een simpele, gevatte, korte zin die je zelf niet eens kunt . Grappig boekje met allerlei uitspraken en hilar. Lachwekkende spelfouten in dossiers, misverstanden en korte conversaties. Van mijn kind Tong uitsteken.


Alleen zijn zitter is kapot. Onze verzameling quotes welke je gratis kunt gebruiken op jouw social media. Snapchat, instagram, facebook of welk dan ook. Gebruik onze quotes gratis.


Korte grappige uitspraken

Wat zegt mijn kind nou weer? Zeg nou zelf: stiekem zijn wij toch apetrots op ons heerlijke taaltje? Daarom hebben wij hilarische Achterhoekse uitspraken op een rij gezet.


Hier is een overzicht te vinden met leuke spreuken, bijvoorbeeld grappige , voor een verjaardag, voor een afschei oud en nieuw en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts