donderdag 13 december 2018

Aller vervoegen en vertalen

Bonjour les enfants oefenen 6de lj. De website le conjugueur de vervoeger Regelmatige werkwoorden op-ir. Franstalige auteurs - info en oefeningen. Le présent (tegenwoordige tijd). Simpel om te vervoegen: Stap 1: neem het hele werkwoord.


Waarom regelmatige werkwoorden ? De nous- vorm van regelmatige werkwoorden op -ir , zoals finir, . Oefen grondig je Franse woordjes! Onze docent Laura den Boer legt jullie in deze video uit hoe je alle regelmatige werkwoorden in de. Onze gediplomeerde docent Laura den Boer legt jullie in deze video uit hoe je alle regelmatige. Hier is het ietsje moeilijker omdat je bij het meervoud een t tegen komt.


Maar je moet gewoon onthouden dan in het meervoud de medeklinker voor. Frans - Futur proche - Duration: 6:50. De stam vind je door - ir weg te laten. Knip de -r van de infinitief. Ga je binnenkort naar een open dag?


Joes en Jorn laten in deze video zien hoe je je daar op voorbereidt. Welke vragen kun je stellen en waar . De regelmatige werkwoorden op -ir gaan als choisir. Daaronder vind je oefeningen met de imparfait. Je ziet een Franse zin met daarin een werkwoord tussen haakjes.


Vul de goede vorm in van de imparfait ( werkwoorden op -ir ). Zet de werkwoorden (op -RE, - IR , -IRE, -ER) in de 3e persoon enkelvoud van. In dit filmpje leer je hoe je ze vervoegt in de . Elk regelmatig werkwoord van een bepaald type, wordt op dezelfde manier. Hier vind je een kruiswoordraadsel waarin je de vraagwoorden kan oefenen.


Grandes Lignes - uitgangen van werkwoorden op -er -re en - ir. De Franse futur simple is eigenlijk een makkelijke tijd. Deze regel geldt zowel voor de werkwoorden op -er, - ir als die op -oir. Les verbes en - IR : oefening 1. Ir : Plaats de uitgang achter de stam door - ir van het hele werkwoord af te halen. Franse werkwoorden : oefeningen , oefeningen met uitspraak ​. Weet je niet hoe je een werkwoord moet vervoegen?


Hiervoor moeten we de regelmatige werkwoorden op -er - ir en -re kennen en avoir en être. In verschillende tijden: présent, passé composé, . In de Franse zin moeten alle werkwoorden naast elkaar staan. Deze les bevat uitleg en oefeningen met betrekking tot de uitgangen van de. Om online te kunnen oefenen , heb je de meest recente versie van het gratis. Vul aan met de juiste vorm van het werkwoord être.


Ook de vervoegingen van de werkwoorden komen aan bod. ER met afwijkende vormen, regelm. IR en -RE en onregelmatige ww. Werkwoorden leren is over het algemeen niet het meest populaire gedeelte. IR au présent (groupe finir) (1).


Afbeeldingsresultaat voor les verbes en ir type finir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts