vrijdag 20 oktober 2017

Wegenkaart europa michelin

Je route met het openbaar vervoer kan je zelf uitstippelen met de routeplanner op maat. Status van de lijnen op dit moment. Aankomst Torhout, Vertrek Torhout. Vanuit Gistel - Eernegem - Ichtegem - Wijnendale ( lijn 51).


Wegenkaart europa michelin

Port-Royal Street East, Suite 500. Montreal, Quebec, H3L 3T1. Dit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van je pijltjestoetsen.


Jouw co-piloot van deur tot deur. Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over De Lijn. Download De Lijn en geniet ervan op je . Het huisnummer werd niet gevonden.


Gelieve het huisnummer te wijzigen of te wissen. Het herkenningspunt werd niet gevonden. Onze routeplanner weet raad. Ondersteunende navigatie footer. Neem De Lijn en verdien je iBike-drinkbus.


Probeer De Lijn een keer ipv je auto. De test en bijsturing hiervan loopt tot eind dit jaar. Via de routeplanner vindt u op eenvoudige manier de voor u snelste verbinding.


Wegenkaart europa michelin

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Plan je multimodale reis binnen Vlaanderen met deze app van De Lijn. Nieuw: - m-daypass - m-ticket - bugfixes. Alle info over het tram- en busaanbod van De Lijn in Gent is online te vinden. Wie in Vlaanderen een bus of een tram wil nemen, kan daarvoor terecht bij de diensten van De Lijn.


Met de routeplanner van De Lijn of de NMBS vindt u snel . Plaats op de home pagina, links. Deze lijn werd niet gevonden. Andere lijnen die een deel van dezelfde reisweg bedienen worden mee opgenomen in de tabel(len).


Dat is al een eerste stap in de richting van de integratie van een . Plug-in routeplanner is een internettoepassing (widget) die een bedrijf in staat stelt om de functionaliteit van de routeplanner van De Lijn te . Belgisch openbaar vervoer slaat handen in elkaar voor nieuwe routeplanner. De Lijn , MIVB, NMBS en TEC lanceren vandaag samen de . Hieronder kan je plannen hoe je met het openbaar vervoer tot bij de VrouwenBron in Brasschaat kunt geraken. Van daaruit vertrekken bussen naar alle uithoeken van Leuven en de omringende gemeenten.


De routeplanner werkt momenteel niet naar behoren, onze excuses. Routeplanner de Lijn Brasschaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts