maandag 30 oktober 2017

Live preken luisteren ger gem

DatuOktober Zondagmiddag 16:uur: Ds. Silfhout Lezen: Jesaja 42. Thema: De zorg van de Knecht des . Selectie van van de kerken die nu live zijn. Urk, Kanaal Stereo te beluisteren (Overkoepelend Kanaal SKU).


Klik hier voor alle live. Wij hopen dat u naar onze diensten zult blijven luisteren. Live uitzending begint ongeveer vijf. Kerkomroep live mee te luisteren en eventueel te downloaden. Gereformeerde Gemeente Woerden.


Soms (en dan de eerste keer dat u een preek wilt beluisteren ) verschijnt er boven in uw . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie en andere functies te beheren. Preken beluisteren of downloaden. Het is via deze pagina mogelijk om de preken van ds.


Nog eenvoudiger meeluisteren ? Er is op dit moment geen uitzending beschikbaar! Download of luister nu de preken online die gehouden zijn in de Moriakerk. Voor het beluisteren van een preek is een account nodig. Ook bij het live meeluisteren van de diensten, bevelen we een collecte van harte aan. Hier kunt u kerkdiensten en eventuele andere samenkomsten van de gemeente beluisteren of downloaden.


Informatie voor gebruikers van . Over de gereformeerde-gemeente pagina. Hier vindt u informatie over de gemeente en haar activiteiten. We stellen uw interesse zeker op prijs!


Als er een live uitzending is, dan kan deze direct vanaf deze plaats worden. De preken die in de Elimkerk zijn gehouden kunnen hier worden gedownload of nageluisterd. Ook vindt u hier het archief om preken terug te luisteren. Een persoonlijk schrijven van Christus tot de gemeente van Eféze.


Wanneer u een preek wilt terugluisteren kunt u naar het prekenarchief gaan. Kijk en luister hier onze ( live ) diensten. Uw eigen kerk thuis beluisteren ! Rechtstreekse Uitzending. Enter beluisteren Kerktijden op uw website . Gemeenteleden kunnen, als zij door omstandigheden niet naar het kerkgebouw kunnen komen, via deze website live meeluisteren met kerkdiensten.


Tijdens een kerkdienst komen wij als gemeente bij elkaar om te bidden, te zingen en naar de. Als u live wilt meeluisteren met de kerkdienst, klik dan hier:. Welkom bij de gereformeerde gemeente Benthuizen. Vind informatie over kerkdiensten, de kern van ons geloof, onze verenigingen en commissies vanuit. Wij komen samen om te luisteren naar het Woord van God.


De tijden waarop wij dat doen kunt u vinden onder . Via deze website zijn ook de kerkdiensten van de laatste maanden . Tevens kunt u elke zondag live de preek meeluisteren. We laten u graag kennismaken met onze gemeente en we belichten onze . Op deze pagina kunt u live meeluisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts