maandag 5 juni 2017

Werkvormen samenwerken

Wil je knutselen voor herfst ? In deze video laat ik je zien wat je allemaal kunt maken en vertel ik je wat je hierbij nodig hebt. Bekijk het bord herfst - dieren van venlie, dat wordt gevolgd door 1mensen op Pinterest. We struinen en zoeken bladeren met elkaar rond de Oude Pastorie. Volgende week woensdag oktober gaan we weer lekker knutselen met.


Of gezellig met zijn allen aan tafel om te knutselen.

Vandaag kwamen te weten waarowe gingen er creatief mee aan de slag! Benodigdheden: Boswandeling, natuurlijk materiaal, lijm, papier. Tijdens een boswandeling verzamelen we materiaal . De herfst is een ideaal seizoen om lekker binnen te blijven met een kopje thee en een . Een ideaal moment om wat te doen met de in het bos gevonden herfstschatten! Finn en ik gingen knutselen met herfstbladeren en maakten er . KNUTSELEN HERFST - Check hier super leuke herfstknutsels.


Egeltje knutselen van herfstbaderen.

Verzamel de bladeren tijdens een herfstwandeling in het bos. En met dit mooie weer is wandelen in . Ik zocht online inspiratie om mooie dingen te maken met de prachtige herfstbladeren die we verzamelden . Met bladeren kan je hele leuke dingen doen. Herfst en bladeren horen bij elkaar. We hebben een paar ideeën op een rijtje gezet: Confetti. Voor de leukste knutselopdrachten.


In dit artikel vind je handige tips voor leuke knutsel projecten met een . Een super mooie periode van het jaar. Opzoek om wat leuksvan papier te knutselen in de herfst ? Het is herfst , dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Hebben jullie ook mooie herfstbladeren gevonden maar nog niks mee gedaan?


Kijk, je kunt je enorm lopen opwinden over die hopen bladeren in je achtertuin. DIY-projecten op het gebied van home deco, knutselen met de kids, . Knutselen met herfstbladeren is voor kinderen ontzettend leuk om te doen. En vooral leuk om samen te doen!


Ik deel een aantal leuke tips.

Smeer ze in met verf om prachtige . Interactieve praatplaat thema herfst voor kleuters. Een praatplaat om met kleuters in gesprek te gaan over de herfst. Scrol met de muis over de . En al die saaie, lange herfstmiddagen zijn bij . Flevokids is de leukste kindersite met meer dan 2knutsels, kleurplaten, strijkkralen enz. We gaan in de kring bladeren sorteren. Je hebt nodig een hele grote stapel bladeren van verschillende soorten bomen.


Zorg wel dat deze bladeren gedroogd . De kralenplank van de herfstboom komt van lespakket. Margriet maakte de plank met de eikeltjes voor ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts