vrijdag 16 juni 2017

Laatste nieuws regio drenthe

Altijd het laatste lokale nieuws uit de buurt! Per regio 112- Nieuws in Assen112- Nieuws in Emmen112- Nieuws in . Het laatste nieuws het eerst op NU. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u uur per dag en dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112) nieuws uit uw regio. Het regionale nieuws uit Emmen en omstreken.


Laatste nieuws regio drenthe

REGIO - De politie heeft gistermiddag een tot nu toe onbekende vrouw uit het water gehaald. Erica - Een automobilist is afgelopen nacht met de schrik vrij gekomen nadat hij met zijn auto tegen een boom reed bij Erica. Door onbekende oorzaak raakte de.


Leerlingen kunnen rondkijken, de sfeer . Blijf overal op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw regio. Dan staat de 1melding hier waarschijnlijk al tussen. Heb jij zelf 1nieuws uit jouw regio ? Ben je getuige van een ongeval, brand of andere situatie? Noordelijke provincies ondertekenen Regio Deal Natuurinclusieve landbouw.


Laatste nieuws regio drenthe

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste. Voor evenementen, herdenkingen, openingen, huldigingen en andere nieuwsfeiten kunt u ons mailen op. Drenthe College houdt open huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts