vrijdag 30 juni 2017

Bijbelse namen met een j

Bijbelse namen met een j

Ieder stamboek heeft zijn eigen regels ten aanzien van de naam van het veulen. Hier de populairste jongensnamen met letters. De naamvalsuitgangen zijn hier weggevallen en de volle uitgangen zijn. Kattennamen aan het zoeken?


Hier vind je leuke, grappige of juist stoere namen voor je kat of kitten. Weet je zelf nog een leuke naam ? De naam Hemmerik, waarvan de oorspronkelijke vorm eigenlijk HEMMERK is,. Of van Engelstalige namen als Finley en Fender?


Namen met een F kunnen kort en krachtig zijn, . Ondanks de vele pogingen om de namen IJlst en Drylts te verklaren, kan. Bij elke tweetalige naam die vermeldenswaardig lijkt, zet ik de friese vorm (F.). Sneeck, zonder de friese palatalisering en assibilering van de - k. Dan vind je in deze lijst misschien iets van je gading.


Zeldzame bijbelse meisjesnamen K , wij hebben een volledig overzicht van Bijbelse meisjesnamen K , klassieke en populaire Zeldzame bijbelse meisjesnamen. ABCDEFGHIJ K LMNOPQRSTUVWXYZ . K Kaje Klaeske Kresta Krisje. Op zoek naar een meisjesnaam met een H? Bekijk ons overzicht van meisjesnamen beginnende met de letter H en vind nu de meisjesnaam voor jouw baby. Meisjesnamen Akke Aafke Aukje.


Liza Groenland FRIES KAMPIOEN bij jeugd niveau G. ALLE FRIESE NAMEN SIJN KUT MAN KONDEN DIE OUDERS NIX ANDERS VERZINNEN OFSOOW . Naamswijziging Steeds vaker wijzigen Nederlanders hun voornaam. Hier hebben we voor u op een rij gezet alle friese reuen namen die ik gevonden heb. Uiteraard hoor er bij een stabij ook een friese naam. Wil jij graag weten hoe populair de naam van jouw hond is en bij welk ras deze vaak . Aacht Aaie Aalke Aalzen Aan Aandert Abe Aebe Aege Agge Alger.


Bijbelse namen met een j

Samplonius, Nederlandse Plaatsnamen. K ben altijd al gek geweest op buienlandse namen. De friese namen voor de dagen van de week. Wat zijn de regels bij het verzinnen van een naam voor je veulen?


Mijn fries heet officieel wietske van feyke k. Een flinke greep uit de Germaanse namen die in de Lage Landen en omstreken. Fries die deze naam heeft. Dat komt ek mei troch myn frou.


De k hat yn it Noardfrysk ek in s-lûd by wurden as tsjerke en tsiis, . Aanzienlijk minder vaak wordt de versie met een k gebruikt. Lees hier de introductie en vind de andere lijsten met originele voornamen. En Beer, Bin(c) k , Duuk, Ferre, Hans, Jur(gen), Kaan, Peer, Toon en Tuur . Terwijl iemand naar zijn of haar naam vragen zo belangrijk is.


Betekenis van namen per categorie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts