donderdag 20 april 2017

Rendement assistentiewoning

Daarmee komt het rendement van assistentiewoningen in de praktijk. De huurder van een assistentiewoning betaalt naast de huurprijs ook . Tot vorig jaar ging die verkoop (van assistentiewoningen ) behoorlijk vlot. Maar intussen blijken lang niet alle seniorenflats ook bewoners te . Assistentie woningen posts okt.


Gands: ProxLiving: investeren in assistentiewoningen. Investeren-in-een-assistentiewon. Slechts procent btw op de aankoop van een erkende assistentiewoning , vrijstelling van onroerende voorheffing, minimaal procent rendement : de . Vraagt u zich af waarom een erkende assistentiewoning een veilige belegging is ? Dit alles heeft positieve gevolgen voor uw rendement natuurlijk!


Lees snel meer over dit dubbele fiscale voordeel bij de aankoop van een assistentiewoning. Hierdoor neemt het rendement op assistentiewoningen een hoge vlucht. Een (erkende) assistentiewoning is een nuttige investering en wel om. Het rendement (tot ) is hoog in vergelijking met de opbrengst van . Los van de onzekerheid over de verhuur (en het rendement ) is het ook van.


Wie investeert in een assistentiewoning of –flat koopt daarbij niet . We spreken hierboven over een erkende assistentiewoning , maar wat betekent dat nu concreet? Een assistentiewoning kopen in Coosterveld: een slimme investering voor nu, een. De Peerdenposterij zorgt er tegelijk voor dat ook de aankoop van een assistentiewoning een waardevaste investering is, die een mooi rendement biedt. Voor je rendement kan je op twee oren slapen. Ook op lange termijn – als je de woning wil verkopen . Zo moet een assistentiewoning : volledig.


Voldoet die niet, dan dreigen de kosten met de tijd te stijgen en ziet u uw rendement in rook opgaan. Wat u letterlijk overhoudt aan uw investering, het rendement na aftrek van de . Wil je hier op termijn komen wonen maar nu reeds genieten van het rendement op de investering? Wil je investeren in een assistentiewoning en profiteren van . Een investering in een assistentiewoningen kan jou een goed rendement opbrengen zonder zorgen. Vergelijk cijfers om de beste service flats te kiezen.


Rendement assistentiewoning

Voor een assistentiewoning met twee slaapkamers bedraagt de oppervlakte 77. Voor de erkende assistentiewoningen heeft de Vlaamse overheid. De vzw De Lieve, garandeert gedurende jaar het rendement van ook als de . Daarentegen is een rendement van tot voor een belegging in serviceflats relatief hoog. En dus wel degelijk interessant. Met uw huuropbrengst haalt u al snel een rendement tot en dekt u de aankoopkosten op . U denkt reeds aan de toekomst maar bent zelf nog te jong om in een assistentiewoning te verblijven?


In dat geval kunt u ze alvast aankopen als rendabele . Vast en zeker rendement door gestructureerde samenwerkingsverbanden. Dat is exact wat het vastgoed van Senior Homes u biedt, want de voordelen van onze erkende assistentiewoningen zijn talrijk, zowel . Serviceflats (of assistentiewoningen ) zijn een relatief nieuwe vorm van wonen. In ruil ontvangt u een rendement.


Rendement assistentiewoning

Bereikbaarheid van de assistentiewoning met het openbaar vervoer is belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts