woensdag 12 april 2017

Interclub tennis 2019 reeksen

Interclub tennis 2019 reeksen

De gewestelijke reglementen kan men ook vinden op de website van Tennis. Een uitzondering zijn de U9- en de meisjesreeksen. Gelieve bij inschrijving te vermelden of je vast (dus elke week) kan spelen of als reserve wil inschrijven en eventueel de ploeg of reeks waarin je. Tennis Vlaanderen opnieuw de najaarsinterclub aan!


Jongens en Meisjes UReeks en dienen groene ballen. Volgende reeksen worden georganiseerd:. Het hiernavermelde aantal punten per ploeg is steeds het MAXIMUM aantal punten dat een ploeg mag hebben.


Punten van beste resultaten (= reeksen ) gedeeld door 8. Eerst week tornooien met nieuwe klassementen. Elke leeftijdscategorie heeft reeksen : Reeks is bedoeld voor de . Beste KWTC-leden, De planning van de najaarsinterclub is bekend. Winter Interclub - Reglement.


Interclub tennis 2019 reeksen

TC Grand Slam Tienen organiseert een tennis winterinterclub die wordt. Interclub spelen betekent in de eerste plaats “FUN”, dit is één van de weinige momenten waarop deze zo individuele. Selecteer het speelschema van de gewenste reeks. INTERCLUB REEKSEN DOWNLOADEN.


De interclub bestaat uit volgende open reeksen (gemengde koppels en heren). Word je met je ploeg in jouw reeks Limburgs kampioen, dan volgen er nog. Een speler mag in meerdere reeksen inschrijven, maar slechts voor club. Minitennis wordt gespeeld naar set tot punten of naar een bepaalde tijdslimiet . Interclub is de formule bij uitstek om met tennis in competitievorm kennis te maken.


De open reeksen heren spelen op zondag met spelers en worden gespeeld op terreinen. Vanaf april staan we present om onze beste tennisskills te tonen tijdens de gewestelijke interclubs. Dit jaar nemen we terug actief deel in verschillende reeksen. De indeling van de respectievelijke reeksen van de tennis competitie wordt gemaakt . Je kan enkel meespelen in een reeks gelijk aan of hoger dan je eigen.


De reeksen van de volwasseninterclub starten op verschillende dagen, vanaf. Dit zijn de reeksen waarin je kan deelnemen:. De scheidsrechters en wedstrijdleiders zijn vrijwilligers die tennis een warm hart toedragen.


Bijkomende verklaring over de nieuwe tennisklassementen : Sinds 5. De hogere reeksen telden immers amper nog spelers en dat gat moest. Bij Tennisclub Reinaert is iedereen van harte welkom. De leeftijdsindeling is gewijzigd en er zijn ook nieuwe reeksen. Een toernooispeler krijgt vanaf nu per reeks punten naargelang de ronde die hij haalt. KAVVV - Koninklijke Algemene Vereniging van Vriendenclubs - Tennis.


Claus - beker Saliën met . Er zijn afdelingen (analoog aan de reeksen van de Padel Tour). Verschillende reeksen : 4 8 12 1of 200ptn. We gaan dit seizoen van start met ploegen. Die kan je slaan in reeksen voor heren, dames of gemengde ploegen van alle leeftijden. Elke ontmoeting gaat door in een weekend tussen april en augustus.


Extra dubbelreeksen voor oktober. Op aanvraag van onze leden komen de reeksen Dubbel Heren max. Inschrijving Interclub -competitie. TC Driehoeven is de website van tennisclub Driehoeven in Genk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts